Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

JBL Tune Flex Tanıtıldı, Aradığınız Kulaklık Burada!

Aksesuar devi JBL, Tune Flex kablosuz kulaklığıyla karşımızda. İlginç özelliklerle gelen kablosuz kulaklığın detaylarını inceleyelim.

Yıl içerisinde birçok yeni kablosuz kulaklığını piyasaya süren JBL, bugün de yeni bir modeliyle karşımızda. Kayıtlara JBL Tune Flex ismiyle geçen kablosuz kulaklık, bugün itibariyle tanıtıldı. Yeni kablosuz kulaklık özellikleriyle gündeme oturdu. Gelin çift formlu kulaklığın tüm detaylarına inceleyelim.

JBL Tune Flex Özellikleri ve Fiyatı

JBL’in yeni kulaklığı Tune Flex iki farklı dönüştürülebilir tasarıma sahip. Kablosuz kulaklık, varsayılan olarak açık/normal bir tasarıma sahip. Ancak fiziksel olarak istenmeyen sesleri engellemek isterseniz, gürültü engelleyici özellikli kulakiçi silikonlarını takarak kulaklığı yalıtımlı bir hale getiriyorsunuz. Eğer bunu kullanmak istemiyorsanız normal silikonlara geçebilirsiniz.

Buna ek olarak kulaklık, aktif gürültü engelleme(ANC) sistemiyle gürültü azaltma gücünü daha da artırıyor. Kulaklık, dört mikrofonu sayesinde daha iyi bir arama deneyimi sunuyor. Kulaklığın bu özelliklerle oldukça beğenildiğini söyleyelim.

JBL Tune Flex

Teknik kısımda ise karşımıza 12mm sürücüler çıkıyor. Bu sürücüler kaliteli ses deneyimi sağlıyor ve JBL Pure Bass Sound özelliğiyle eşleştiriliyor. Böylece istenen özellikler elde edilmiş oluyor.

Kulaklık ANC özelliği kapalıyken 8 saate kadar dinleme süresi sunuyor. ANC açıkken dinleme süresi 6 saate düşüyor. Ancak kulaklığın kutusu yanınızdayken dinleme süresi 24 saate çıkıyor. Kulaklığı 10 dakika şarj ederseniz 2 saatlik dinleme süresi elde ediyorsunuz. Ürün tüm bu özellikleriyle 89$’dan satışa çıktı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu