Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme 12 Pro Serisi Orta Segmentin Kralı Olacak

realme bir sonraki orta segment realme 12 Pro serisi 3 kata kadar optik yakınlaştırma sunan periskop kameralar kullanacak.

realme, yakında yeni realme 12 serisi orta sınıf akıllı telefonları piyasaya sürecek. Henüz telefonlara dair resmi bir açıklama gelmezken, yeni bir sızıntı, markanın realme 12 Pro ve Pro+ modellerinde sürpriz bir kamera özelliğini ortaya çıkardı. Son gelişmeye göre realme 12 Pro serisi periskop telefoto kameraya sahip olacak.

realme 12 Pro Serisi Kamera Tarafında Çok İddialı

Bu bilgi mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station’dan geliyor. realme 12 Pro’nun 2x optik yakınlaştırma sunan 32 megapiksel Sony IMX709 telefoto sensöre sahip olacağı bildirildi. realme 12 Pro+ modelinde ise 3x optik yakınlaştırma sunabilen 64 megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto kamera yer alacak.

Daha önceki bir sızıntı, orta sınıf akıllı telefon serisinin 2.000 Yuan’ın (yaklaşık 273 $) altında bir fiyat aralığında piyasaya çıkacağını belirtmişti. Şu ana kadar seriye dair en önemli sızıntı yukarıda yer alıyor. realme 12 Pro+ modelinin sızdırılan render’ı telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı konusunda ipuçları veriyor.

Telefonun arkasında yuvarlak büyük bir kamera adası mevcut. Bu yuvarlak alan bir kesikle ikiye ayrılırken, üstte iki kamera alt kısımda ise periskop kamera göze çarpıyor. Telefonun bu görünümü ile realme 11 serisine benzeyeceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu