Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Xiaomi MIUI 13 Güncellemesini Note 9S İçin Nihayet Yayınladı

Xiaomi MIUI 13 güncellemesini uzun bir bekleyişin ardından nihayet Redmi Note 9S için yayınladı. Üstelik güncelleme Türkiye’de dağıtımda.

Redmi’nin Mart 2020’de duyurduğu orta segment akıllı telefon Redmi Note 9S için nihayet MIUI 13 güncellemesi dağıtıma sunuldu. Üstelik güncelleme Türkiye’de başlamış görünüyor. Yine telefonun Rusya modeli için de MIUI 13 güncellemesi dağıtıma sunuldu. Bununla birlikte Xiaomi‘nin MIUI 13 güncellemesinin dağıtımında yavaş yavaş sona geldiğini söyleyebiliriz.

Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre Redmi Note 9S için Türkiye’de MIUI 13 güncellemesinin dağıtımına başlandı. Dev güncelleme V13.0.2.0.SJWTRXM sürüm numarasını taşırken, beraberinde birçok özellik ve optimizasyon getiriyor. Güncellemenin değişiklik günlüğüne bir göz atalım.

Xiaomi MIUI 13 Güncelleme Detayları

Sistem

  • Android 12 tabanlı kararlı MIUI
  • Android Güvenlik Düzeltme Eki Kasım 2022’ye güncellendi. Arttırılmış sistem güvenliği.
  • Daha fazla özellik ve iyileştirme
  • Optimizasyon: Telefon, Saat ve Hava Durumu için gelişmiş erişilebilirlik desteği
  • Optimizasyon: Zihin haritası düğümleri artık daha kullanışlı ve sezgisel

Redmi Note 9S iki yıl önce Android 10 / MIUI 11 sürümüyle çıkış yaptı. Devam eden süreçte Android 11 / MIUI 12, MII 12.5 ve Android 12 / MIUI 13 güncellemeleri telefon için yayınlandı. İki büyük Android ve MIUI güncellemesi alan Redmi Note 9S’in MIUI 13 güncellemesi alması zaten beklenmiyor. Telefon, MIUI 14 alacak modeller arasında şu an için yer almıyor. Süreç neyi gösterecek, bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu