Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Ultra Tasarım Harikası Olacak

Xiaomi’nin yeni kamera canavarı telefonu Xiaomi 12 Ultra premium standartların üzerine çıkacak. Tam bir tasarım harikası olacak.

Son zamanlarda hakkında giderek daha fazla bilginin ortaya çıktığı Xiaomi 12 Ultra, seramik versiyonunun yanı sıra siyah beyaz olarak da satışa sunulacak. Ayrıca bu modelin ilginç bir şekilde deri kaplı sürümünün de yer alacağı söyleniyor. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station’dan gelen bu bilgiler ışığında, telefonun tasarım harikası olacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi 12 Ultra kamera konusunda rakipsiz olacak

Xiaomi’nin yeni canavarında bildiğiniz gibi lensler Leica’ya emanet olacak. Leica ile ortaklığa gidecek olan Xiaomi, kamera tarafında sunacağı yenilikler ve geliştirmeler ile rakiplerinin önünde yer alacak. Bu telefonun DxOMark’tan en iyi fotoğraf çeken telefon unvanını alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu telefonda ilginç bir şekilde Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti kullanılmayacak. Qualcomm’un Mayıs ayında Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setini tanıtması bekleniyor. Bu yongayı ilk kullanacak olan telefon ise Xiaomi’den gelecek. Xiaomi’nin yeni canavarı kameranın yanında performans tarafında da rakipsiz olacak gibi görünüyor.

Xiaomi 12 Ultra kamera

RAM tarafında telefonun 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile gelmesi bekleniyor. 120W hızlı şarjı ile dakikalar içerisinde şarj olacak olan bu telefon Android dünyasının yeni gözdesi olacak. Türkiye pazarına yüksek fiyatından dolayı gelmeyeceğini düşündüğümüz Ultra model, muhtemelen Avrupa pazarında da 999 dolar fiyat bandını aşacak. Deri kaplı ve seramik sürümün ise 1.200 dolar fiyat bandını zorlaması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu