Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung, Galaxy Watch 6 Pro İle Hatasından Dönecek

Galaxy Watch 6 Pro ile birlikte Samsung döndürülebilir çerçeveyi yeniden getirecek. Standart modelde ise bu özellik olmayacak.

Samsung marka akıllı saatlerin en önemli özelliklerinden biri olan döndürülebilir çerçeve, Watch 5 serisiyle yok oldu gitti. Bu gelişme birçok Samsung hayranında hayal kırıklığı yaratırken, neyse ki Samsung bu hatasından hızlıca geri dönecek. Galaxy Watch 6 serisinin bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve yeni bir rapora göre, serinin en çok sevilen özelliği olan döner çerçeveyi geri gelecek. Rapora göre döner çerçeve sadece Galaxy Watch 6 Pro modeline özgü olacak.

Galaxy Watch 6 Pro Bu Kez İki Boyutta Gelecek

Galaxy Watch 5 serisiyle birlikte geçen yıl ilk kez “Pro” eklentisi kullanıldı. Bu model, tıknaz bir bataryaya ve aktif bir yaşam tarzına sahip olanlar için ek özelliklere sahipti. Kısa süre önceki raporlarda Samsung’un Watch 6 Pro’da pil ömrüne odaklanmaya devam edeceği bildirildi.

Ayrıca Watch 6 Pro modeli geçen yıldan farklı olarak bu defa iki boyutta karşımıza çıkacak. Geçen yıl ki sadece 45 mm’lik bir versiyon duyuruldu. Bu yıl ki modelde 45 mm’nin yanında daha küçük kadrana sahip bir model daha tanıtılacak. Bununla birlikte Pro versiyonun kadınlar ve bileği ufak olan kullanıcılar için uygun bir saate dönüşecektir.

Samsung‘un Galaxy Watch 6 serisini ne zaman piyasaya süreceği şu an için belli değil. Akıllı saat serisi muhtemelen ağustos ayında Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 4 ile birlikte tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu