Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’te Fiyatlar Düşecek

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 cephesinden iyi haberler gelmeye devam ediyor. Samsung katlanabilir telefonlarda fiyatları düşürüyor.

Önümüzdeki haftalarda tanıtılacak Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 cephesinden epey sızıntı gerçekleşmiş durumda. Son olarak Z Fold 3’te ön kameranın ekran altına yerleştirileceği gelişmesi yaşandı. Son kullanıcıyı mutlu edecek asıl gelişme ise fiyat tarafında yaşanacak düşüş. Katlanabilir akıllı telefonlarda fiyatlar yavaş yavaş makul seviyelere geliyor.

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 Öncüllerine Göre Ucuz Olacak

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin özel olarak geçtiği habere göre Z Fold 3 ve Z Flip 3, önceki versiyonlarından % 20’ye kadar daha ucuz olacak. Samsung, Şubat 2020’de Galaxy Z Flip’i piyasaya sürdü. Telefon piyasaya çıktığında fiyatı 1.380 dolardı. Galaxy Z Fold 2 ise Eylül 2020’de 1.999 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Akıllı telefon dünyasında devam modelin öncülünden daha düşük fiyata satışa sunulması rastlanılmayan bir durum. Eğer sitenin iddiası doğru ise göre Z Fold 3 ve Z Flip 3 modele göre 400 $ daha ucuza satın alınabilecek.

Katlanabilir akıllı telefonları daha ucuz hale getirmek, daha fazla insanın bu segment cihazlara geçmesini sağlamanın bir numaralı koşulu olsa gerek. Bakıldığı zaman 2000 $’dan satışa çıkan bir telefonu 1.600 $’a satın almak pek çok kişi cazip bir durum.

Katlanabilir akıllı telefonlarda fiyatlar her zaman olduğu gibi pazara göre farklılık gösterecektir. Samsung ayrıca, yeni katlanabilir telefonları satın alan müşterilere cömert ön sipariş teşvikleriyle yeni promosyonlar sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu