Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Pro Max bu sefer farklı olacak!

Apple’ın bu yıl iPhone 12 Pro Max modeli ile ilk defa farklı bir politika izleyeceği ortaya çıktı. Bu sefer Apple’dan amiral gemisi geliyor!

Apple, korona virüs pandemisinden dolayı Eylül ayında iPhone modellerini tanıtamamıştı. Ekim ayının ikinci haftasına sarkan iPhone 12 ailesi hakkında bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bildiğiniz gibi Apple yıllardır Plus/Max modellerinde sadece ekranı büyütüp 200 dolar daha fazla para talep ediyordu. Bu olay iPhone 12 Pro Max ile değişecek. iPhone 12 Pro ile Pro Max arasındaki tek fark ekran büyüklüğü olmayacak. Apple bu sefer gerçekten bir amiral gemisi modeli üretecek.

Pro Max modelinde diğer modellerde olmayacak olan 120 Hz ekran tazeleme hızı ve LiDAR tarayıcı yer alacak. iPad Pro ile hayatımıza giren LiDAR tarayıcı mobil sektörde bir devrim yaratacak. AR yani artırılmış gerçeklik için geliştirilen LiDAR tarayıcı sayesinde alan derinliği en doğru bir şekilde hesaplanabiliyor. Bu sayede portre fotoğraflarında alan derinliği en iyi şekilde hesaplanacak.

iPhone 12 Pro Max

Kamera konusunda bu sefer şeytanın bacağını kırması beklenen Apple, tüm iPhone 12 modellerinde Apple A14 yonga setini kullanacak. 4 GB RAM ile gelecek olan Pro modellerde, OLED ekrana da yer verilecek.

Ancak yine de Apple’ın aklı olan iPhone 11 sahiplerinin model yükseltmesi için geçerli bir sebep sunabileceğini düşünmüyoruz. Bir tek ekran tazelemesini arttırmak telefon değiştirmek için hele ki bu devirde geçerli bir yenilik değil. Bakalım Cupertinolu firma bizi bu yıl şaşırtabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu