Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 22 İyice Papatya Falına Döndü! Gelecek gelmeyecek…

Son dönemde Galaxy Note 22 cephesinden fazlasıyla çelişki açıklamalar geldi. Güvenilir bir kaynak ise bu duruma tam anlamıyla ışık tutuyor.

Galaxy Note 22 cephesinden gelen açıklamalar papatya falına döndü. Haftalık olarak telefonun tanıtılacağı ya da tanıtılmayacağı yönünde açıklamalar geliyor. Bu konuda yapılan son bir değerlendirme Galaxy Note serisinin fiilen rafa kaldırıldığı anlamı taşıyor.

Twitter ve Weibo’da Ice Universe kod adlı kullanıcı herkesin malumu. Samsung’a yakınlığıyla bilinen hesap son dönemde aktardığı bilgilerle mobil dünyasındaki güvenirliğini kanıtlamış durumda.

Bu hesaptan son olarak Galaxy Note22 hakkında bir paylaşım geldi. Kullanıcıya göre Galaxy Note serisi öldü ama ruhu Galaxy S serisinde yaşayacak. Peki bu durum nasıl olacak? Samsung, Galaxy S serisinde Ultra modelde S-Pen desteğini sunmaya başladı. Hatta yakın zamanda ülkemize giriş yapan Galaxy  Z Fold 3 modeli de uyumlu bir S-Pen ile geliyor.

Galaxy Note 22

Galaxy Note serisini diğer Samsung telefonlardan ayıran temel etken olan S-Pen’in diğer serilere aktarılması; diğer taraftan bu yıl Galaxy Note 21’in tanıtılmaması serinin artık sonlandırıldığının önemli kanıtları.

Galaxy Note serisinin sonlandırılacak olması pek çok Galaxy Note fanını hayal kırıklığına uğratacaktır. Kalem özelliği olmazsa olmaz diyenlerin bu noktada yanaşacakları liman ya Galayx S serisindeki Ultra model ya da Galaxy Z Fold serisi katlanabilir telefonlar olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu