Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K40 Oyun Telefonu İçin Tanıtıma Gerek Kalmadı!

Redmi K40 oyun telefonu için artık son düzlükteyiz. 27 Nisan’ta tanıtılacak telefona dair neredeyse bilinmeyen bir detay kalmadı.

Redmi K40 oyun telefonu için paylaşımlar devam ediyor. Tanıtımına dört gün olmasına rağmen Redmi merakla beklenen telefona dair paylaşımlarını sürdürüyor. Son posterlerle birlikte telefona hakkında neredeyse bilinmeyen bir detay kalmadı.

Redmi K40 Oyun Telefonu Heyecan Uyandırıyor

Redmi K40 modelleri POCO F3 serisi altında ülkemize girişini bekleyen performans meraklıları ilgilerini bir anda Redmi K40 Gaming Edition modeline çevirdi. Telefonun sahip olduğu işlemcinin ortaya koyduğu performans, tasarım tarafında sadece ve kompakt hatlar ve tabii ki fiyat bu telefonu ilgi odağı haline getiriyor.

Redmi’nin paylaştığı son bilgilere göz atalım. Şirket ilk olarak telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Samsung üretimi E4 AMOLED ekranın yer alacağını doğruladı. 120Hz tarama hızına sahip olacak bu ekran düz bir yapıda karşımıza çıkacak. İkinci paylaşımda telefonun güçlü bir titreşim motoruna sahip olduğu belirtiliyor ki; oyun tutkunları özellikle geribildirim noktasında titreşim motorunun varlığına büyük önem veriyor.

Kamera bölgesinde mini LED aydınlatmaya sahip olan Redmi K40 Gaming Edition, diğer oyuncu telefonlarıyla kıyaslandığında daha sadece bir görünüme sahip. MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinden güç alacak telefonda 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde pil dikkat çekiyor.

8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB dahili depolama ve üçlü arka kameraya sahip olduğu bildirilen telefonun başlangıç fiyatı için de 310 $ konuşuluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu