Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Yüzde 50 İndirim ile Karşımızda!

Çinli Huawei, Kara Cuma’ya özel indirimini duyurdu. Teknoloji devi yüzde 50’ye varan indirimler yapacağını duyurarak ortalığı ateşe verdi.

Huawei bugün görkemli geleneksel Kara Cuma satışına hazırlanmaya başladı. Çinli firmanın resmi Rusya mağazasında yeni bir promosyonun lansmanı duyuruldu. Xiaomi’nin indirim haberinden sonra gelen bu haber firmalar arasındaki rekabetin tüketiciye yansıyacağının müjdesini veriyor.

Kara Cuma indirimi yakında başlayacak ve 30 Kasım 2021’e kadar sürecek. Satış kapsamında yüzde 50’ye varan indirimler vaat ediliyor. Her zaman olduğu gibi, bu promosyonlarda önemli kısıtlamalar var. Sınırlı sayıda ve sadece belirli günlerde sadece birkaç cihaz satın almak yüzde 50 daha ucuz olacak.

Bu kampanya kapsamında;

  • Y8p – sadece 23 Kasım’da Moskova saatiyle 10:00’dan itibaren ve sadece iki adet
  • MatePad T 8 LTE – sadece 24 Kasım’da Moskova saatiyle 10:00’dan itibaren ve sadece iki adet
  • P40 Lite E NFC – sadece 25 Kasım’da Moskova saatiyle 10:00’dan itibaren ve yalnızca iki adet satılacak

İndirimin diğer günlerinde de ilginç teklifler olacak. 12 ve 11 bin ruble daha ucuza MateBook 14s, MateBook X Pro 2021 ve MateBook 14 satın alabilecekler. Akıllı telefonlar arasında indirim miktarı rekortmeni, 10 bin daha ucuza 29.999’a sunulan Huawei Nova 8 olacak.

Huawei

Akıllı saatler Huawei Watch 3 Active LTE, 5 bin ruble indirimle satın alınabiliyor. MatePad Pro Wi-Fi tablete 15 bin ruble indirim sunuluyor. Huawei giyilebilir saatler ve kulaklıklar için ikinci bir cihaz satın alındığında da yüzde 50 indirim olacak.

Komşuda pişer bize de düşer hesabı bu indirimin Türkiye pazarına da yansımasını bekliyoruz. Bakalım bu kampanya kapsamında ülkemizde hangi modellerin fiyatlarında indirimler olacak? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu