Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

99 Dolarlık iPhone 12 Pro Tasarımlı Telefon Oukitel C21 Pro Tanıtıldı

Oukitel firması arka bölümü iPhone 12 Pro ile neredeyse birebir aynı olan 99 dolarlık Oukitel C21 Pro modelini tanıttı. İşte özellikleri.

Oukitel, sadece 99 dolara satılacak olan Oukitel C21 Pro telefonunu tanıttı. Arka paneline baktığınızda, telefon resmen iPhone 12 Pro’yu andırıyor. Tasarımdaki tek fark, ön bölümde ekran ve nokta çentik içerisine konumlandırılmış ön kamera oluyor. Tabii 99 dolarlık telefonun özellikleri iPhone 12 Pro ile baş edemeyecek seviyede.

Oukitel C21 Pro özellikleri

Telefonda MediaTek imzalı Helio A25 yonga seti yer alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi ile gelen bu telefon 256 GB’a kadar microSD kart desteğine de sahip. Giriş segmentinde yer alan bu sudan ucuz akıllı telefonda 6.39 inç büyüklüğünde 720 x 1560 çözünürlüğünde 19.5:9 oranında INCELL ekran yer alıyor.

Telefonun bataryası 4000 mAh kapasiteye sahip olup, 10 saat konuşma süresi ve 360 ​​saate kadar bekleme süresi sunuyor. Uygun fiyatlı giriş seviyesi telefon 21 Megapiksel çözünürlüğünde Sony imzalı ana lensin yanında 2 Megapiksel + 0.3 Megapiksel çözünürlüğünde kamera barındırıyor.

Kullanıcıları yüzlerinden tanıma özelliğinin yanı sıra yan panelde bulunan parmak izi tarayıcı ile telefonun güvenliği sağlanıyor. Akıllı telefon ayrıca mevcut tüm küresel konumlandırma sistemleri olan GPS + GLONASS + Beidou + Galileo’u da destekliyor.

Oukitel C21 Pro

Türkiye pazarında faaliyet göstermeyen Oukitel, giriş segmenti telefonları ile Çin’deki müşterilerinin karşısına çıkıyor. Telefonu sadece telefon için kullanmak isteyenlere uygun fiyatlı çözümler sunan bu firmanın yakın gelecekteki planları şimdilik bilinmiyor. Kim bilir belki Oukitel de ülkemizde telefon üretmeye başları.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu