Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia 7.1 4 Ekim tarihinde bizlerle! Peki ne sunacak?

HMD Global tarafından tüm isim hakları ile 10 yıllığına Microsoft’tan satın alma opsiyonu ile kiralanan Nokia, Android ekosistemine geçiş yaptıktan sonra büyük bir değişim yaşadı. Nokia ülkemiz pazarında Vodafone ile büyük bir sıçrayış ortaya koydu ve birçok kişi de markayı özlediği için yeni nesil Nokia ailesine ilgi gösterdi. Bir süredir sessizliğini koruyan Nokia’nın 2019 yılı ile birlikte yeni telefonlarını da ülkemizde satışa sunmasını bekliyoruz. Bir süredir haberlerini yaptığımız Nokia 7.1 ortaya çıkan yeni bilgilerden sonra 4 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Hem Plus modeli hemde 7.1 modeli ile karşımıza çıkacak üreticinin yeni telefonunda bize ne sunacağı ise belli oldu sayılır.

Nokia 7.1 çentikli olmayacak!

Ortaya çıkan bilgiler ve görseller dahilinde telefonun ekranında Nokia 6.1 ya da X6 gibi çentikli bir ekran olmayacak. 6.0 inç, 18:9 ekran formatı ve Snapdragon 660 kullanılacak telefonun hafızası ise 32GB ve 64GB olacak. RAM tarafında ise hafıza miktarına göre 3GB ve 4GB kullanılacak. Zeiss yapımı lensler ile birlikte kamera tarafında da oldukça iddialı olacağını düşündüğümüz telefonun Plus modelinde ise Snapdragon 710 yonga seti kullanılacak. En önemli detay ise telefonun Android Pie 9.0 güncellemesi ile gelecek olması.

Nokia’nın bu telefonu hangi fiyat aralığında satışa sunacağı ise bu telefonun geleceğini belirleyecek diye düşünüyoruz… Özellikle ülkemiz için!

Nokia 7.1 Plus tüm detaylarıyla karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu