Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9 Pro Tanıtım Videoları Yayınlandı! Her Şey Kamera Aşkına

Tanıtıına sayılı günler OnePlus 9 Pro resmi poster ve tanıtım videoları gelmeye başladı. OnePlus beklendiği gibi kamerayı öne çıkarıyor.

Takvimler 23 Mart tarihini gösterdiğinde OnePlus 9 serisi telefonların tanıtımı yapılmış olacak. Birçok ülkede çeşitli etkinlikler kapsamında görücüye çıkacak telefonlardan OnePlus 9 Pro için tanıtım videoları gelmeye başladı. Ek olarak resmi posterlerle de telefonlara olan ilgi yüksek seviyede tutuluyor.

24 Mart tarihinde ön sipariş almaya başlayacak OnePlus 9 serisi için satışlar 30 Mart tarihinde başlayacak. Yayımlanan tanıtım videoları ve posterlere baktığımızda Hasselblad ortaklığında geliştirilen kamera paketinin ön plana çıkarıldığını görüyoruz. İlginç olan detay ise tüm bu tanıtım video ve afişlerin de OnePlus9 Pro tarafında çekilmiş olması.

OnePlus 9 serisine 5nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 888 işlemcisi güç verecek. LPDDR5 ve UFS 3.1 bellek teknolojilerinin eşlik edeceği telefonda bu defa 512GB’lık bir modelin olabileceği gelen bilgiler arasında. Yeni bir soğutma sistemiyle oyun tarafında daha iyi bir performans ortaya koyacak telefonlarda çift stereo hoparlörün de daha iyi olacağı belirtildi.

OnePlus9 Pro modelinde 2K çözünürlüğünde 120Hz tarama hızına sahip 10 bit LTPO esnek AMOLED ekran göreceğiz. 8 Pro modeline göre kavis eğriliğinde azalma yaşanacak. Bunun yanı sıra ekran tarama hızı seviyesi 1Hz ile 120Hz arasında uyarlanabilir olacak.

OnePlus9 Pro’nun can alıcı noktası tabii ki kamerası olacak. Hasselblad ortalığında geliştirilen kamera paketiyle dünyada ilk kez bir akıllı telefonda 4K 120fps video kaydı sağlanacak. Ayrıca kamera 68,7 milyara kadar rengi yakalayabilmek için 12 bit RAW formatını destekleyecek.

OnePlus kamera tarafında arayüze profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış “Hasselblad Profesyonel Modu”nu dahil edecek. Deklanşör hızı, hassasiyet, beyaz dengesi vb. gibi çeşitli parametreleri esnek bir şekilde ayarlamanın yanı sıra, “odak zirve işlevi” ile de hızlı ve doğru bir şekilde odaklama yapılabilecek.

OnePlus 9 Pro Tanıtım Videoları

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu