Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix Fold 3, Galaxy Z Fold 5’e Kök Söktürecek

Xiaomi’nin bir sonraki katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Fold 3 kamera özellikleri itibariyle Z Fold 5’in çok önünde olacak.

Xiaomi Mix Fold 3 çok yakında çıkış yapacak. Kısa süre önce bazı görüntüleri sızdırılan telefonun kamera birimi hakkında özel bilgiler paylaşıldı. Yeni gelişmeler ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe tarafından aktarıldı.

Kaynak, Xiaomi MIX Fold3’ü hazırladığını doğruladı ve katlanabilir telefonun özellikle kamera açısından Samsung Galaxy Fold5’ten gözle görülür derecede üstün olduğunu da sözlerine ekledi.

“Birkaç gün içinde Xiaomi MIX Fold3 çıktığında, özellikle kamera konusunda Fold5’in ne kadar ilerisinde olduğunu anlayacaksınız. Son birkaç gündür bu kamerayla denemeler yapıyorum.” Ice Universe

Xiaomi’nin kurucusu Lei Jun, kısa süre önce Xiaomi MIX Fold3’e geçiş yapmıştı. Resmi bilgilere göre MIX Fold 3, ince bir gövdeye ve üst düzey bir kamera sistemine odaklanacak. Lei Jun, Xiaomi ve Leica Global Imaging arasındaki işbirliğinin mobil fotoğrafçılıkta büyük bir sıçramaya yol açtığını söyledi.

Xiaomi MIX Fold 3’te dört Leica kamera, mükemmel lenslere sahip ultra ince modüller ve minyatür bir periskop telefoto lens kullanacak. Marka ayrıca Xiaomi MIX Fold 3’ün Pekin, Yizhuang’daki Xiaomi Akıllı Fabrikasında üretileceğini onayladı. Böylece ilk kez bir Xiaomi telefon, mikron hassasiyeti sağlayan Xiaomi Smart Manufacturing Digital Intelligence System 2.0 kullanılarak üretilecek.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak telefonun ağustos ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu