Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung çok ilginç bir ekran patenti aldı!!! Aynı yılan gibi! Tıssss

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, benzersiz tasarımlı ilginç bir ekran patenti aldı. Teknoloji de imkansız diye bir şey kalmadı artık!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir patente göre Samsung, daha önce hiç görülmemiş bir ideolojiye sahip katlanabilir akıllı telefon üretecek. Günümüzde zaten katlanabilir telefonlar var, ancak Samsung‘un yeni telefonu akıl almaz bir şekilde her  iki yöne doğru katlanabilecek.

LetsGoDigtal web sitesi tarafından paylaşılan resimlere göre, Samsung‘un yeni cihazı, hem öne hem de arkaya doğru katlanabilecek.

Ayrıca, yukarıdaki görüntüye bakacak olursanız cihazın ekranın yalnızca bir kısmını da kullanabileceksiniz. Buna ek olarak paylaşılan bu patent çizimlerin de cihazın  düğmeleri, konektörleri veya kameraları gösterilmiyor. Bunun sebebi ise, patentin Samsung Electronics tarafından değil de Samsung Display tarafından paylaşılmasından kaynaklanmaktadır.

Bildiğiniz üzere Samsung, bir cihazın patentini aldığında öncelik olarak ekranını geliştiriyor, daha sonraki aşamaları ise, Samsung Electronics‘e bırakıyor. Yani ekran geliştirildikten sonra, geriye kalan tüm aşamalar Samsung Electronics tarafından tasarlanıp yapılıyor. Peki kamera cihazın neresinde yer alacak?

Bildiğiniz üzere Koreli üretici, daha önceki katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip‘te kamerayı delikli bir ekranın içine monte etti. Tahminlerimize göre bu telefonun da kamerası geniş bir deliğin içine entegre edilecek. Ancak Samsung, bu tasarımda büyük bir değişikliğe gidebilir. Koreli şirket yeni akıllı telefonunda ekran altı bir kameraya da yer verebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu