GenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

AirPods Pro Android’den hızlı güncelleme almaya devam ediyor!

Apple’ın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklığı AirPods Pro için yeni güncelleme çıktı. Peki, bu güncelleme neler sunuyor?

Apple, güncelleme konusunda yaklaşık 10 yıldır rakiplerinin bir adım önünde yer almayı başarmıştı. Cihaz sayısının azlığından dolayı güncellemeleri hızlı bir şekilde sunabilen Apple, bugün kablosuz kulaklığı için yeni güncelleme yayınladı. Satışa sunulduğu günden bu zamana Android‘den daha hızlı ve sık güncelleme alan aktif gürültü engelleme özellikli kulaklık olan AirPods Pro, yeni güncelleme ile performans açısından gözle görünür iyileştirmelere kavuşuyor.

AirPods Pro güncelleme ile net bir ses sunuyor!

Güncelleme ile kulaklık, seste daha iyi doğruluk ve ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğinde daha iyi bir deneyim sunuyor. OTA üzerinden sessiz sedasız sunulan bu güncellemeyi elle yüklemek için kulaklığın şarj kutusunun ve kulaklıkların yüzde 70’ten fazla şarja sahip olması gerekiyor. Ayrıca kulaklıklar, şarj kutusunun içerisinde olması gerekiyor.

Bu koşullar sağlandığında; Ayarlar>Genel>Hakkında>AirPods bölümünden güncellemeyi kolayca yükleyebilirsiniz. Kulaklığın güncel sürümünün 2C54 yapı numarasına sahip olduğunu belirtelim.

AirPods Pro

Aktarılan bilgilere göre 2C54 yapı numaralı güncelleme ile bağlantıda yaşanan sorunların büyük bir bölümü de çözülüyor. Daha hızlı bağlantı hızına güncellemeyle sahip olan kulaklık önümüzdeki günlerde bir kaç güncelleme daha alacak gibi görünüyor.

iOS 13.3 güncellemesi ile gelen mesajları Siri ile seslendirme özelliğine de kavuşan kulaklık, Türkiye’de 1.899 TL gibi ütopik bir fiyata sahip. Standart AirPods‘un formundan farklı olan ve ANC ile gelen bu kulaklığın, ses doğruluğu ve kalitesi ile odyofillerden tam not aldığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu