Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

En Ucuz Snapdragon 8 Gen 1’li Telefon Bu Olacak!

Xiaomi’nin alt markası Redmi en ucuz Snapdragon 8 Gen 1’li telefon için düğmeye bastı. Telefon almak isteyenler biraz daha beklesin.

Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1’i tanıtmasının ardından gözler telefon üreticilerine çevrilmişti. Yonga setinin tanıtımından sonra firmalardan peşi sıra açıklamalar gelmeye başladı. Bugün ise en ucuz Snapdragon 8 Gen 1’li telefon için Xiaomi’nin alt markası Redmi‘den bir sızıntı geldi.

Sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station, Redmi’nin en iyi Snapdragon 8 Gen 1 platformuna dayalı yeni bir oyun telefonu oluşturduğuna dair bilgiler açıkladı. İddialara göre bu telefon en ucuz amiral gemisi olacak. Redmi’nin yeni telefonu, yalnızca Snapdragon 8 Gen 1 sistemine değil, aynı zamanda yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana, büyük bir pile, ultra hızlı şarja, JBL stereo hoparlörlere ve diğer amiral gemisi özelliklerine de sahip olacak.

Bu yıl şirket, Dimensity 1200 tabanlı Redmi K40 Game Enhanced Edition oyun akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Ancak yeni seri çok daha performanslı olacak gibi görünüyor. Redmi K40 Game Enhanced Edition, AnTuTu’da yaklaşık 700 bin puan almıştı. Redmi K50 Game Enhanced’in Snapdragon 8 Gen ile 1 milyon üzerinde puan alacağı söyleniyor.

Redmi K40 Fiyatı En Ucuz Snapdragon 8 Gen

Xiaomi Group Çin Başkanı ve Redmi Marka Genel Müdürü Lu Weibing, Redmi’nin yüksek kalitede ısrar ettiğini ve optimal bir fiyat-performans oranı için çaba gösterdiğini defalarca vurgulamıştı. Lu Weibing’in bu açıklamasına göre yeni canavarların yine uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz.

12 GB ve 16 GB RAM opsiyonları ile gelmesini beklediğimiz yeni serinin 2022’nin ilk yarısında tanıtılacağı söyleniyor. Türkiye pazarına bu telefonların ne kadardan geleceğini dövizdeki dalgalanmalardan dolayı kestirmek imkansız. Ancak kurlar yine böyle olur ve artarsa uygun fiyatlı telefon kavramı ülkemizde yalan olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu