Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıOyun HaberleriTeknoloji

KFConsole tanıtıldı! Yeni nesil oyun konsolu? TAVVUK mu geçiyorsun KFC?

Dünyanın en büyük ikinci fast food zinciri olan KFC, “Tavukçulukta para yok lan” diyerek konsol sektörüne atıldı! İşte karşınızda KFConsole!

Birkaç gün önce tanıtılan ve fiyatıyla içimizi titreten yeni nesil oyuncu konsollarından PlayStation 5 ve daha öncesinde tanıtılan Xbox X Series‘e rakip, dünyaca ünlü fast food zinciri KFC‘den geldi. Öyle ki tasarımı ve vaadleri ile baş döndüren PlayStation 5’den daha nitelikli bir konsolu tanıtmaya hazırlanan şirket, yeni konsolunu tavuk pişirebilme yeteneği ile donatacak. Yani birçok elektronik cihazda yer alan ısınma problemini para harcayarak çözmek yerine bu işten para kazanacak.

Gerçek 4K-120FPS deneyimini kullanıcılara yaşatacak olan, üstelik üzerinde bulunan hazne sayesinde oyunculara tavuk yeme keyfi yaşatacak olan KFConsole, tasarımıyla da dikkat çekiyor. Öyle ki, tavuk pişirme haznesinin varlığı sebebiyle diğer konsollardan farklı bir görüntüye sahip olan aygıt, tıpkı şirketin içine kızarmış tavuk koyduğu kutulara benziyor. Bu atılım ile pazardaki rekabeti arttıracak olan fast food şirketi, KFConsole ile PS5 ve Xbox X Series‘e pazarı dar edecek. Daha doğrusu, pazarı dar etmekten çok konsol üreticileri ile eğlenecek.

Tahmin edebileceğiniz üzere gerçekliği olmayan KFConsole videosu, şirketin yeni nesil oyun konsollarına yaptığı ufak çaplı gönderme olarak karşımıza çıkıyor. KFC Gaming isimli bir Twitter hesabı ile yayınlanan konsol videosu sayesinde hem büyük şirketler kendi aralarında atışmış, hemde aralarındaki samimiyeti göstermiş oluyor. Videonun altına yapılan yorumlar ise tahmin edebileceğiniz üzere yıkılıyor. Bu yorumlar arasında en dikkat çekici olanı ise KFConsole’un en büyük rakiplerinden Xbox‘ın yaptığı “Konsolu yan yatırır mısınız?” oluyor. Yani onlarda yukarıda bahsettiğimiz tasarım kısmına atıfta bulunuyor.

Peki sizce bu konsol gerçek olsa ne olurdu? Özellikle tavuk pişirme haznesinin bulunduğu bir oyun konsolu…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu