Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 11 ve 7 ay sonra tanıtılacak iPhone 12 karşılaştırma

Herkesin merakla beklediği iPhone 12 serisi nasıl olacak? Bugün ortaya çıkan bir video ile bu soruya cevap bulmuş oluyoruz…

Apple için işler 2019 yılında oldukça tuhaf bir şekilde geçti. Bunun sebebi ise Apple‘ın 5G destekli ,iPhone tanıtmaması sonrasında tüketicilerin yeni iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max serilerine ilgi göstermemesi oldu. Bunun yerine birçok kullanıcı iPhone 11 modelini satın aldı ve 5G destekli iPhone 12 serisini beklemeye başladı.

iPhone 11 öyle çok sattı ki; 2019 yılının son çeyreğinde pazara sunulup 2019 yılının en çok satan telefon modeli oldu. Apple‘ın yeni nesil iPhone serisi ile şu anda satışta olan iPhone 11 ailesinin karşılaştırıldığı bir video yayınlandı.

iPhone 12 nasıl olacak?

Videoya baktığımızda gerçekten bir telefon göremiyoruz ve 3D tarayıcı ile yapılmış 3 farklı iPhone modeli görüyoruz. Bunlar yeni iPhone 5G 12 serisi mi bilinmez ama bu 3D modellemelerin Apple tedarikçilerinden gelen bilgiler doğrultusunda yapıldığını da belirtelim. Öncelikle bildiğiniz üzere iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max üçlü kamera düzeni ile karşımıza çıkmıştı ama yeni nesil iPhone modelinde sadece en üst seviye Max modelinde üçlü kamera kurulumu bulunacak.

Öyle ya da böyle yeni nesil iPhone serisi büyük satış rekorları kıracak. Özellikle Japonya ve Amerika pazarında 5G destekli yeni iPhone inanılmaz bir şekilde bekleniyor. Şimdi dilerseniz ortaya çıkan videoyu birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu