Güncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG çamaşır makinesi kazanmak ister misiniz? İnşallah bu sefer site çökmez!

LG, bugün PacMan tarzı bir oyun ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Oldukça eğlenceli olan bu oyunda LG Steam çamaşır makinesi ile bakterilerden kaçmaya çalışıyorsunuz ve yediğiniz sabunlar ile hızlanıp buharları toplayıp ortadaki buhar kilidini açmaya ve bölüm geçmeye çalışıyorsunuz. Biz oyunda oldukça eğlendik ama fazla vaktimiz olmadığı için sadece 225 puan toplayabildik. Bu da çamaşır makinesi kazanmak için yeterli bir puan gibi görünmüyor ama boş zamanlarımızda daha fazla oyun oynayarak puanlarımızı arttırmak istiyoruz. LG’nin daha önceden yaptığı “7 TL’ye LG G7” kampanyasında yaşananlar umarız bu yarışmada yaşanmaz…

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

LG Steam
LG Steam

LG Steam oyununa nasıl giriliyor?

Bu oyuna https://lgsteam.com linki üzerinden giriş yapabilir ve oyunu sevdiklerinizle oynayabilirsiniz. Yalnız birincilik kürsüsünde 28.465 puan olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Skor gözümüzü biraz korkutmadı değil.

Kayıt olan ve yarışmaya başlayan kullanıcılar, LG Steam™ Çamaşır Makinesi ile bakteriler dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Sağlığı tehdit eden tehlikelere karşı üstün özelliklerle donatılan LG Steam Çamaşır Makinesi ile bu küçük yaratıkları gördükleri yerde yok etmeye çalışan kullanıcılar, yok ettikleri bakteri karşılığında puan kazanıp bir sonraki aşamaya geçiyorlar.

Biz oynadık ve eğlendik siz de oynayıp bu ödülü kazanın…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu