Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi K70 Ultra Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Redmi K70 Ultra teknik özellikleri sızdırıldı. Redmi'nin en yüksek kalibreli cihazı için heyecan yükseliyor.

Xiaomi’nin Redmi K70 serisinden yeni bir akıllı telefon çıkarmayı planladığı bildiriliyor. Şirket yakın zamanda Redmi K70, K70 Pro ve K70e’yi Çin’de tanıttı ve görünen o ki Redmi K70 Ultra modelinin de üzerinde çalışılıyor. İşte tüm ayrıntılar.

En son bilgiler, bilgileri Weibo’da paylaşan, bilinen bir kaynaktan geliyor. Kaynak, yaklaşmakta olan K70 Ultra modelinin MediaTek Dimensity 9300 ile geleceğini iddia ediyor. Farkında olmayanlar için bu, Ultra’nın üst düzey bir cihaz olduğunu ima eden amiral gemisi sınıfı bir işlemci. Kaynak, bu modelin aynı zamanda kardeşi K70 ve K70 Pro modellerine göre iyileştirmelerle geleceğini de sözlerine ekledi.

Bu doğrulanmasa da akıllı telefon daha iyi fotoğrafçılık veya daha hızlı şarj oranları sunabilir. Ayrıca akıllı telefonun dört tarafı da ince çerçevelerle çevrelenmiş 8T OLED ekrana sahip olabileceği de ortaya çıktı. Ancak sızıntıyı yapan kişi, çözünürlüğün 1,5K veya 2K ekran olabileceği konusunda net değildi. Kaynak, Dimensity 9300 ile Çinli teknoloji devinin mükemmel bir maliyet/performans oranı sunabileceğine inanıyor.

Eğer bu doğruysa Redmi K70 Ultra’nın K60 Ultra‘nın doğrudan halefi olmasını bekleyebiliriz. Hatırlamak gerekirse, Redmi K60 Ultra Çin’e özel bir modeldi ancak küresel pazarda onun yerine biraz yenilenen ve yeniden markalanan Xiaomi 13T Pro duyuruldu. Yani bu aynı zamanda bir Xiaomi 14T Pro’ya da işaret edebilir. Şu anda bunun sadece bir spekülasyon olduğunu unutmayın, bu yüzden bu rapora biraz ihtiyatlı yaklaşın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu