Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Uygun Fiyatlı Bir Akıllı Saat Arayanlar Haylou RS3 Tanıtıldı

Bazı Xiaomi marka kablosuz kulaklıklarda imzası bulunan Haylou bu defa bir akıllı saat ile karşımıza çıktı. Haylou RS3 tanıtıldı.

Haylou genellikle iyi ve uygun maliyetli akıllı saatler modelleriyle isim yapsa da, markanın bir dizi premium akıllı saatleri de var. Haylou bugün bu seriye yeni bir model dahil etti. Haylou RS3 ismiyle çıkış yapan akıllı saat fiyat tarafında yine de rekabetçi görünüyor.

GPS ve kandaki oksijen seviyesini ölçen SpO2 sensörü günümüz akıllı saatlerinde en fazla aranan iki özellik. Haylou’nun yeni saati bu özelliği de barındırıyor. Akıllı saat,  yürüyüş, tempolu yürüyüş, koşu, basketbol, ​​havuzda yüzme ve futbol dahil 14 spor modunu destekliyor. RS3’ün öne çıkan özelliklerinden biri de 50 metreye kadar su direnci sağlaması.

Dairesel bir kadrana, alüminyum kasaya ve silikon kayışa sahip olan akıllı saatte 1.2 inç büyüklüğünde 390 x 390 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Uyku, adım ve yakılan kalori takibi yapabilen akıllı saatte birçok bildirimin yanında hava durumu bilgisi, mesaj hatırlatıcısı, kronometre ve benzeri yararlı özellikler kontrol etmek mümkün. RS3’ aynı zamanda bir kamera deklanşör butonu olarak da kullanılabiliyor.

Haylou’nun yeni saati 7 güne kadar pil süresi sunan 230 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyor. Normal bir saat olarak kullanıldığında bu süre 15 güne kadar çıkabiliyor. GPS modülü aktif olduğunda ise bu süre 25 saate kadar geriliyor. Android ve iOS desteğine sahip akıllı saatin fiyatı ise 70 dolar olarak açıklandı. RS3 akıllı saat, Amazfit Smart Sports Watch 2 ve Amazfit GTR akıllı saatlere karşı sıkı bir rekabete girişecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu