Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra Koruyucu Kılıfı İle Tekrar Gündemde

Önümüzdeki yılın Ocak ayında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S21 Ultra, bu kez de koruyucu kılıfı ile birlikte gün yüzüne çıkıyor

Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri ile ilgili sızıntılar dur durak bilmiyor. Haftalardır çeşitli bilgileri ve görüntüleri ile gündeme düşen bu telefonların, artık tasarımı da netlik kazanmış durumda. Geçtiğimiz günlerde ekran filmleri ile sızdırılan Galaxy S21 serisinin, şimdi de koruyucu kılıfları ortaya çıktı. Galaxy S21 Ultra modeline ait olan bu koruyucu kılıf, daha önce sızdırılan render görüntüleriyle de neredeyse birebir aynı.

Bildiğiniz üzere Samsung, S21 serisinde ekran altı kamera teknolojisine yer vermeyecek. Henüz bunu kullanmaya hazır olamayan şirket, 2021’in ikinci çeyreğinde ilk ekran altı kameralı telefonlarını gün yüzüne çıkarabilir. Bu yüzden S21 serisi de, tıpkı bir önceki S20 serisinde olduğu gibi delikli ekranın üzerine yerleştirilen selfie kameraları ile gelecek.

Yukarıda da göreceğiniz üzere ortaya çıkan bu koruyucu kılıf, Galaxy S21 Ultra’nın düz ve delikli bir ekran tasarımını kullanacağını gösteriyor. Note 20 serisiyle kavisli ekranı terk etmeye başlayan Samsung, böylece düz ekranlara da tekrar geçiş yapıyor.

Galaxy-S21-Ultra

Diğer yandan Galaxy S21 Ultra, 6.8 inç boyutunda WQHD + LTPO ekran ile gelecek. Ayrıca yenileme hızı da 120Hz olacak. İşlemci özelliklerinden bahsedecek olursak bu telefon; Snapdragon 875 ve Exynos 2100 işlemciler ile donatılacak. Buna ek olarak Android 11 tabanlı One UI 3.0 arayüzü ile kutudan çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu