Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriQualcommXiaomi

Snapdragon 8s Gen 3 İşlemcili İlk Telefon Belli Oldu

Qualcomm'un üst sgement işlemci birimi Snapdragon 8s Gen 3 resmi olarak duyuruldu. Xiaomi bu işlemciyi kullanacak ilk modeli açıkladı.

Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde Xiaomi Civi 4 modelini duyurmasını beklerken, büyük bir sürpriz gerçekleşti. Qualcomm beklenen işlemci birimi Snapdragon 8S Gen 3‘ü bugün itibariyle duyurdu. Bu duyurudan saatler sonra Xiaomi, 8S Gen 3’ü kullanacak ilk telefonu detaylandırdı. Xiaomi Civi 4 Pro bu işlemciyi kullanan ilk telefon olacak. Xiaomi daha çok kadın kullanıcıları hedef alan bu telefon serisinde ilk kez bir Pro modele yer verecek.

Xiaomi Civi 4 Pro, Snapdragon 8S Gen 3 ile Geliyor

Çinli teknoloji devi, Civi 4 Pro’ya güç verecek yonga setini resmi olarak doğruladı. Şu ana kadar Civi 4 hakkında sızıntılara şahit olurken, Civi 4 Pro hakkında ise hiçbir haber yoktu. Hatırlamak gerekirse, Xiaomi Civi 4, Çin’de 3C ve MIT veritabanlarında ortaya çıktı. 3C platformu, cihazın 67W kablolu hızlı şarjı desteklediğini doğruladı. Xiaomi Civi 4 Pro bu noktada daha hızlı şarj desteği sunabilir. Bu da muhtemelen 120 watt olacaktır.

Yaklaşan akıllı telefon, HyperOS kullanıcı arayüzü ile çıkış yapacak. Ayrıca marka, gelişmiş performans, kamera ve yapay zeka özellikleri sunmayı da vaat ediyor. Kaynaklar ayrıca bu telefonun ilerleyen dönemlerde Xiaomi 14 Lite adıyla küresel pazara sunulacağını bildiriyor.

Şu an elimizdeki bilgiler bu kadar. Xiaomi çok yakında çıkış yapacak olan cihazla ilgili bilgiler vermeyi sürdürecektir. Peki Snapdragon 8S Gen 3 neler sunuyor? Alt bölümdeki haberimizden işlemciye dair tüm detayları bulabilirsiniz. 

Amiral Gemisi Katillerine Özel Yeni İşlemci Snapdragon 8s Gen 3 Tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu