Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7 Pro beklediğimizden çok daha iyi olacak

OnePlus ürün döngüsünde bu yıl önemli bir değişikliğe giderecek üç yeni telefon tanıtacak. 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek etkinlikte OnePlus 7, OnePlus 7 Pro ve 5G desteğine sahip OnePlus 7 5G görücüye çıkacak. OnePlus 7 ve Pro modelin nasıl tasarıma sahip olacaklarına buradaki haberimizde değindik. Şimdi Pro modelin sızan teknik özelliklerine göz atalım.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

OnePlus 7 Pro özellikleri

Standart modelde 6.4 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran kullanacak şirket Pro modelde 6.64 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüklü ekrana yer verecek. Üstelik bu ekran kavisli yapıda ve daha iyi bir oyun deneyimi için 90Hz yenilenme hızına sahip olacak.

Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak Pro modelde ön kamera motorlu bir mekanizma ile kasa içerisinde çıkacak. Bunun dışında stereo hoparlörün de yine Pro modele özgü olacağı gelen bilgiler arasında.

Bol miktarda RAM ve dahili depolamanın yer verileceği bu versiyonda 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. 20W hızlı şarj desteğine sahip olacak telefonda nihayet USB 3.1 standardına da geçiş yapılacak.

Pro versiyonda üç arka kamera yer alacak. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğündeyken, standart modelden farklı olarak geniş açılı bir sensörün kullanılması bekleniyor. OnePlus ayrıca Pro modeli baz alarak 5G destekli bir telefon hazırlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu