Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 4 indirim rüzgarı başladı! Sepette indirimler, en güzeli

Bu ayın başında pazara sunulan OPPO Reno 4 indirim rüzgarına kapıldı. Trendyol sitesindeki indirimi gördük ve sizlerle de paylaşmak istedik.

Akıllı telefon pazarındaki değişimi zaman zaman sizlerle paylaşıyoruz. Son dönemde akıllı telefon pazarı pandemiden dolayı büyük bir değişme uğradı. Zira baktığımızda insanların artık amiral gemisi modeller almak yerine orta segment telefonlara yöneldiklerini görüyoruz. Bu segmentin en iyi seçeneklerinden birisi olan OPPO Reno serisi ile dördüncü nesli ile karşımızda. Bu ayın başında tanıtılan OPPO Reno 4 indirim alarak yoluna devam ediyor. Bu indirimi Trendyol sitesinde gördük ve sizlerle de paylaşmak istedik. Zira fiyatta %10 gibi bir indirim söz konusu.

Yapılan indirim sonrasında eski ve yeni fiyatlar şöyle oldu.

İlk Fiyat Son Fiyat
OPPO Reno 4 Lite 3.599 TL 3.379 TL
OPPO Reno 4 4.799 TL 4.369 TL
OPPO Reno 4 Pro 6.999 TL 6.467 TL

Bu indirimin tek bir siteye özel olduğunu da hatırlatalım. Zira teknoloji marketlere baktığımızda pekte indirim görmüyoruz. Reno 4 almayı düşünüyorsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Özellikle OPPO Reno 4 lite modeline ciddi bir eğilim var. Gençler tarafından beğenilen OPPO Reno lite pil testini de geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştık. Önümüzdeki günlerde de incelemeyi yayına alacağız. Reno 4 serisi ise orta segment pazarında birçok kişinin aradığı telefon olabilir. OPPO Reno 4 Pro ise süper orta segment pazarının en iddialı üyesi…

OPPO Reno 4 Pro pil testi! Bu nasıl bir şey aga???

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu