Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

MIUI 10 global beta güncellemesi başlıyor! Nasıl kayıt yapılır?

MIUI 10 global beta sürümünün dağıtımına dair Xiaomi cephesinden resmi açıklama geldi. MIUI Global Forum sayfası tarafından yapılan açıklamada dağıtım tarihi, hangi modellerin güncelleme alacağı ve beta programına nasıl kayıt yapılacağı yer alıyor.

Beta programı için kayıtlar 8 Haziran tarihi itibariyle başladı. MIUI 10’un global beta versiyonu ise 14 Haziran’da kayıt yaptıran kullanıcılar için dağıtıma sunulacak. Güncelleme ilk etapta alt bölümde açıklanan cihazları kapsayacak. Bu telefonlara yenilerinin eklenip eklenmeyeceği şu an için bilinmiyor.

MIUI 10 global beta
MIUI 10 global beta

MIUI 10 global beta güncellemesi alacak telefonlar

  • Mi Mix 2, Mi 6, Mi 5s Plus, Mi 5s, Mi 5, Mi 4, Mi 3, Mi Note 2, Mi Max 2, Mi Max
  • Redmi Note 5 (Hindistan), Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 4 (TW), Redmi Note 3
  • Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 3S
  • Redmi Y2, Redmi Y1 lite, Redmi Y1

MIUI 10 beta kaydı nasıl yapılır?

MIUI 10 Beta programına kayıt olmak oldukça basit. Öncelikle buradan (üyelik gerekiyor) ya da Google Play Store’dan MIUI Global Forum uygulamasını indirmeniz gerekiyor.  Uygulamayı indirdikten sonra kayıt ol seçeneğini tıklayın. Karşınıza çıkacak kısa bir formu doldurup gönder butonunu seçin. Beta programına seçilecek kullanıcılar önümüzdeki günlerde belirlenecek. Bunlardan biri olursanız zaten onay mesajı size ulaşacaktır.

Resmi: İşte Xiaomi MIUI 10 güncellemesi alacak telefonlar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu