Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

HarmonyOS 3 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Açıklandı!

HarmonyOS 3 tanıtım tarihi açıklandı. 27 Temmuz’da gerçekleşecek etkinlikte HarmonyOS’in bir sonraki büyük yükseltmesini göreceğiz.

Huawei, geniş bir kullanım alanı yelpazesine sahip HarmonyOS adlı kendi işletim sistemi için büyük bir yükseltmeye hazırlanıyor. Şirket, HarmonyOS 3 için 27 Temmuz tarihinde bir tanıtım etkinliği gerçekleştirecek. Çin’de gerçekleşecek etkinlik aynı zamanda Huawei’in küresel hesaplarından ingilizce çeviri olarak yayınlanacak.

Huawei, HarmonyOS 3’ün geliştirici beta sürümünü geçen ay P50 serisi, Mate 40 serisi ve MatePad Pro 12.6 inç 2021 için yayınladı. Genel beta alımları da başlamış durumda.

HarmonyOS 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

HarmonyOS 3, bir yıl önce Haziran 2021’de piyasaya sürülen HarmonyOS 2’nin devamı olacak. İşletim sisteminin yeni sürümü ekosistem arasındaki bağlantı deneyimini daha iyi bir noktaya getirecek. Arayüz yeniliklerinde yer alacağı işletim sistemi ilk etapta pek çok üründe karşımıza çıkacak.

Huawei’in etkinlikte ayrıca HarmonyOS 3.0 destekli ilk akıllı TV’yi piyasaya sürecek. Huawei Smart Screen S Pro 86 ile birlikte şirketin yeni bir MateBook X Pro, amiral gemisi tablet MatePad Pro 11 ve bir orta segment telefon duyurması bekleniyor.

Huawei iki büyük sürümünü yayınladığı HarmonyOS’un üçüncü versiyonunu bu defa küresel kullanıcılar için yayınlayabilir. Hatırlatmak gerekirse; HarmonyOS 2, küresel kullanıcılar için EMUI 12‘yi temel aldı.

Halihazırda HarmonyOS işletim sistemiyle çalışan cihaz sayısı 300  milyonu aşmış durumda. İşletim sistemin Pazar payı her geçen gün büyüyor. Küresel pazarla birlikte büyüme kuşkusuz daha hızlı gerçekleşecektir.

Huawei Mate 50, Mate 50 Pro ve Mate 50 X Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu