Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Pro Farklı Bir Tasarım ile Gelebilir

Apple’ın pahalı modellerinden biri olacak olan Apple Watch Pro hakkında bilgiler gelmeye başladı. Bu saat fiyatı ile dikkat çekecek.

iPhone üreticisi bu Eylül ayında karşımıza yeni ürünler ile çıkacak. Son gelen bilgilere göre Apple Watch Pro’nun da aralarında bulunduğu üç yeni Apple Watch modeli tanıtılacak. Bugün ise Apple Watch Pro modelinin daha büyük bir ekrana, daha uzun bir pil ömrüne ve yeni bir vücut ısısı sensörüne sahip olacağı ortaya çıktı. Apple’a yakınlığı ile bilinen Mark Gurman, Apple’ın henüz yorum yapmadığı iddia edilen düşük güç modu sayesinde bu saatin tek bir şarjla birkaç gün boyunca çalışabileceğini belirtiyor..

Mark Gurman, ayrıca ekstrem sporlar için yapılmış yeni bir üst düzey modelin şirketin belirli bir pazar segmentine hitap edeceğini de belirtiyor. Apple’ın yeni watchOS 9 güncellemesi ekstrem sporları hedefleyen bir Apple Watch Pro’nun varlığını da doğruluyor. Ayrıca Mark Gurman, vücut ısısı sensörü dışında Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Pro için diğer sensörlerde hiçbir şeyin değişmediğini iddia ediyor.

Haberlere göre, kan basıncını izleme teknolojisi muhtemelen 2025 yılına kadar ortaya çıkmayacak ve glikoz kapasitesi on yılın sonuna kadar mevcut olmayabilir. Apple, iki yıldır yeni bir sensör eklemedi ve şirketin Apple Watch Series 6’daki aynı işlemciyi yakında çıkacak olan Apple Watch Series 8’de kullanması bekleniyor. Pro modelde tasarımsal açından daha büyük bir ekranın kullanılması bekleniyor. Ancak tasarım yine mevcut formda olacak.

Apple Watch Pro
Apple Watch Pro’nun hakkında bilgiler ortaya çıktı

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre; “Üst düzey modelin standart Apple Watch’tan biraz daha büyük olacağı söyleniyor. Ekran yaklaşık yüzde 7 daha büyük olacak ve cihaz yeni bir görünüme sahip olacak. Apple 2018’den beri ilk kez yeni bir Apple Watch tasarımı kullanacak. Bu, dairesel değil, mevcut dikdörtgen şeklin bir evrim geçirmiş hali olacak. Ayrıca söylentilerde olduğu gibi ekran düz hatalara da sahip olmayacak. Malzemeler açısından, saatin ekstra sağlam olması için daha dayanıklı bir titanyum formülasyonuna sahip olacak.”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu