Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 Ultra’nın Kamerası Şimdi Çok Daha İyi

Samsung güncelleme işini abartmışa benziyor. Amiral gemisi telefonu Galaxy S21 Ultra için bir haftada ikinci güncelleme yayınlandı.

Son dönemde güncelleme söz konusu olduğunda kimsenin Samsung’un eline su dökemediği bir gerçek. Aylık güncellemeleri dahi Google’dan önce yayınlayan teknoloji devi hızını alamayıp haziran ayı içerisindeki ikinci güncellemelere dahil başladı. Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 için bu ay içerisindeki ikin güncelleme dağıtıma sunuldu.

Galaxy S21 Ultra İçin Kamera Odaklı Güncelleme

Birinci güncellemede güvenlik odaklı iyileştirmelere odaklanan Samsung söz konusu ikinci güncelleme olduğunda ise kamera iyileştirmelerini gündemine alıyor. Galaxy S21 serisi için yayınlanan güncelleme G99xBXXU3AUF2 sürüm numarasını taşıyor ve ilk olarak Günay Asya ülkelerinde kullanıcılar tarafından indirilebiliyor. Samsung güncellemeleri her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtıyor ve kamera performansına odaklanan yeni yazılım çok yakında ülkemizde de indirilebilecek.

Samsung son dönemde S21 serisi için çok sayıda kamera güncellemesi yayınladı. Tüm bu güncellemelerle birlikte özellikle Ultra modelinde ciddi bir kamera performans artışı gözlenmekte. Bağımsız kanal ve kuruluşlarca yapılan inceleme ve karşılaştırma videolarında S21 Ultra’nın DxOMark’ın verdiği puanı hiç hak etmediğini gösteren bir performans ortaya koyuyor. DxOMark tarafından yapılan incelemede S21 Ultra 121 puan alarak öncülü S20 Ultra’nın bile gerisinde kalmıştı. Hatta siteye göre Redmi Note 10 Pro’nun video performansı bile S21 Ultra’dan daha iyi bir netice ortaya koyuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu