Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 8 EE ve Mi Mix 2S için MIUI 10 güncellemesi başladı

Xiaomi geçtiğimiz haftadan bu yan MIUI 10’un kararlı sürümünü telefonlarla buluşturmaya başladı. İlk olarak Mi MIX 2, Mi 8 SE , Mi 6 , Redmi Note 5 ve Mi Note 3 kullanıcıları için başlayan güncelleme bu defa Xiaomi Mi 8 EE ve Mi Mix 2S için dağıtımda. Xiaomi’nin bu yıla damga vuran iki telefonu Çin’de MIUI 10 kararlı sürüm güncellemesini almaya başladı.

Xiaomi Mi 8 EE ve Mi Mix 2S
Xiaomi Mi 8 EE ve Mi Mix 2S

Mi 8 Explorer Edition için yayınlanan güncelleme 644 MB, Mi Mix 2s için dağıtımda olan güncelleme ise 897 MB büyüklüğünde. Xiaomi ilk etapta Çinli kullanıcılar için başlattığı MIUI 10 kararlı sürüm güncellemesini çok yakında globalde dağıtıma sunacak. Güncellemeye ilişkin gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

MIUI 10 neler getiriyor?

Android 8.0 Oreo tabanlı olan MIUI 10 güncellemesi gerek sistem altyapısı gerekse arayüz noktasında önemli gelişmeler içeriyor. Yeni sürüm en önemlisi yapay zeka sayesinde derin öğrenmeyi beraberinde getiriyor. Böylece uygulama kullanım davranışınızı ve beklenen eylemlerinizi inceleyerek uygulamaların yüklenme süresini azaltıyor.

Bir başka avantajı da MIUI 10, Xiaomi Mi 5  ve  Xiaomi Mi Note 2 de dahil olmak üzere eski Xiaomi akıllı telefonlara tek bir kamerada portre modu özelliğini getiriyor.

Yeni sürüş modu, akıllı ev aletleri yöneticisi, yeni kısayollar, geliştirilmiş ekran kaydı, Android 9 Pie benzeri ses ayarı ve bildirim çubuğu, MIUI Laboratuvarı ve gelişmiş Uygulama Yöneticisi MIUI 10 kapsamında yer alan diğer önemli gelişmeler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu