Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

Beş kameralı LG V40 hakkında yeni bilgiler geldi!

LG V40 cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. V serisi ilk telefonu ekim ayında, V20’yi eylül ayında, V30’su ise ağustos sonunda IFA etkinliğinde duyuran LG, V40 için görünüşe bakılırsa acele etmeyecek. Beklentiler V40’ın IFA 2018 etkinliğinde tanıtılacağı yönünde olsa da, Güney Kore’den gelen bilgiler eylül ayını işaret ediyor.

ETNews sitesinin yayımladığı son rapora göre V40, eylül ayında düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacak. V40 ThinQ ismiyle çıkış yapacak telefonun eylül ayında yeni iPhone’lardan sonra tanıtılması kuvvetle muhtemel. Yakın zamanda hem Note 9 hem de yeni iPhone’lar tanıtılacak ve görünüşe bakılırsa LG lansmanı ileri bir tarihe alarak V40’ın bu telefonların gölgesinde kalmasını istemiyor.

LG V40
LG V40

LG V40 ThinQ bir ilki gerçekleştirebilir

Yakın zamanda yayımlanan bir raporda V40’ın üçü arkada, ikisi önde toplam beş kameraya sahip olacağı iddia edildi. Arka kameraların 20MP, 16MP ve 13MP sensörlerden oluşması bekleniyor. Bunlardan ikisi süper geniş açılı, diğeri ise telefoto lens olacak. Bunun yanında telefonun ekranında çentik olacak ve bu çentik üzerinde 3D yüz tanıma teknolojisi göreceğiz.

G7’nin genel görünümünü sürdürmesi beklenen V40’a OLED bir ekran eşlik edecek. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonun ses tarafındaki geliştirmeleri sürdürmesi ve bir Google Asistan butonuna sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu