Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothing

Nothing Phone (1) Lite İddiaları Başladı, Daha Ucuz Olacak

Yeni bir rapora göre Nothing markası ikinci telefonunu hazırlıyor. Nothing Phone (1) Lite ismiyle çıkış yapacak telefon hakkında ilk bilgiler geldi.

Nothing Phone (1) geçen ay tüketicilerle buluşurken, şirketin ikinci telefon için kolları sıvadığı haberleri gelmeye başladı bile. Markanın bir sonraki telefonunun Nothing Phone 2 olmasını bekleyebilirsiniz. Fakat şirket bunun yerine daha ucuz bir çözüm üzerinde çalışıyor. Yeni bir rapora göre Nothing Phone (1) Lite modeli hazırlanıyor.

Nothing Phone (1) Lite Neler Sunacak?

İsminde “Lite” eklentisi olan telefonların teknik özellikler noktasında kırpıldığını biliyoruz. Nothing’in bir sonraki telefonu da nitekim öyle olacak. Nothing Phone 1’i sıra dışı yapan arka bölüme konumlandırılan çok sayıdaki LED’lerdir. Buna bağlı olarak da geliştirilen Glif arayüzü ve tüm bu LED’ler Lite modelde olacak. Nothing ayrıca kablosuz şarj desteğini de bu modelden çıkaracak.

Nothing Phone (1)

Kaynak ayrıca LED üniteleri ve kablosuz şarj bobininin telefondan çıkarılmasıyla birlikte pil için daha fazla alanın açılacağını; buna bağlı olarak da Nothing Phone 1 Lite’da 5.000 mAh büyüklüğünde bir pilin kullanılacağını aktarıyor. Telefonun orijinal versiyonunda 4.500 mAh pil yer aldı. Yine kaynağın aktardıklarına göre Lite modelde 33 watt hızlı şar desteği sürecek, fakat kutu içerisinden 42 watt gücünde bir adaptör çıkacak.

Tüm bunlarla birlikte Nothing Phone 1 Lite’ın fiyatı daha düşük olacak. Telefonun 6GB RAM + 128GB versiyonu 315 $ seviyesinde fiyatlandırılacak. Nothing Phone 1’in 8GB RAM + 128GB versiyonu 415 $’dan satış listesine kondu. Bu durumda Lite model yaklaşık 100 dolar daha ucuz olacak.

Nothing Phone (1) Yeni Sorunlarla Gündemde!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu