Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberleri

En Akıcı Arayüze Sahip Android Telefonlar Açıklandı

AnTuTu’nun ardından Master Lu platformuda performans listelerini açıklamaya başladı. En akıcı arayüze sahip Android telefonlara göz atalım.

AnTuTu‘nun ardından, Master Lu platformu geliştiricileri, en verimli Android akıllı telefonların derecelendirmeye başladı. Master Lu ilk olarak en hızlı arayüzü sahip Android telefonların listesini yayınladı. Bu liste oluşturulurken yalnızca saf performans değil, aynı zamanda kullanıcı arayüzünün düzgünlüğü ve donanım ile uyumunun ölçüldüğünü söyleyebiliriz.  

Master Lu’ya göre şu arayüzde tarafında şu an en iyi arayüz performansı sunan telefon OPPO Find X6 Pro. Sonrasında Meizu’nun geçtiğimiz gün resmi duyurularını gerçekleştirdiği Meizu 20 Pro ve Meizu 20 geliyor.  Tüm sıralama şöyle görünür:

  1. OPPO Find X6 Pro
  2. Meizu 20 pro
  3. Meizu 20
  4. OPPO Find X6
  5. OnePlus Ace 2V
  6. Redmi Note 12 Turbo
  7. Huawei Mate X3
  8. iQOO Z7
  9. iQOO Z7X
  10. Huawei P60 Pro
  11. Huawei P60 
  12. Nubia Z50 Ultra

Listeye bakıldığında arayüz performansı noktasında işlemcinin etkisi tahmin edildiği kadar değil. Örneğin Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcili Redmi Note 12 Turbo birçok amiral gemisi telefonun önünde. Hatta Xiaomi 13 serisinden iyi görünüyor.

Yine listede çok sayıda Huawei telefon dikkat çekiyor. Bu durum Huawei’in çok iyi bir arayüz deneyimi sunduğunun göstergesi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu