Akıllı SaatAppleGiyilebilir TeknolojiMobiroller

Apple Watch Ultra Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Görenler Şaşkına Döndü!

Apple’ın bugünkü etkinliğinde tanıtılan Apple Watch Ultra akıllı saatin Türkiye fiyatı belli oldu. Ürünün fiyatı görenleri şaşırtıyor.

Apple bugünkü etkinliğinde birçok yeni ürün tanıtıldı. Bunlar arasında yeni iPhone 14 ailesi, AirPods Pro 2 ve Apple Watch modelleri yer alıyor. Yazımızın konusu olan Apple Watch Ultra ise inanılmaz özelliklerle geldi. Bu inanılmaz akıllı saatin fiyatı da kendisi gibi inanılmaz. Gelin Apple Watch Ultra’nın tüm özelliklerine ve Türkiye fiyatına göz atalım.

Apple Watch Ultra Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Apple’ın Watch Ultra akıllı saati, çok gelişmiş özelliklerle geldi. Gündeme oturan akıllı saat en yoğun ve en ekstrem koşullarda bile çalışmak için geliştirildi. 49mm titanyum ve havacılık sınıfı malzemeden oluşan gövdesi, yoğun sağlamlık sunuyor. Safir camıyla birlikte saat, çizilme ve ezilmelere karşı dirençli.

Akıllı saatte iki adet buton bulunuyor. Aksiyon butonu ve taç ile kontrol deneyimi Watch Series 8 ve Watch SE’ye göre daha gelişmiş düzeyde. Kaba tasarımıyla parlayan akıllı saat, su altı dalış, koşu, dağ yürüyüşü vb. onlarca spor modunu destekliyor.

Oksijen, nabız, irtifa gibi birçok ölçüm yeteneğine sahip olan akıllı saat, L1 ve L5 destekli GPS sistemine sahip. Akıllı saat ayrıca mikrofon ve ses tarafında büyük gelişmeler taşıyor. Watch Ultra, acil durumlarda 85dB seviyesine varan yüksek ses çıkararak çevredekileri, saatin kullanıcısının tehlikede olduğunu gösterebiliyor. WatchOS 9 üzerinde çalışan akıllı saat, 60 saate varan pil kullanım süresine sahip.

Hücresel veri destekleyen akıllı saat tüm bu özellikleriyle ülkemizde 27.999 TL gibi inanılmaz yüksek bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Aynı zamanda Watch Series 8 9.299 TL, Watch SE 2 ise 5.999 TL‘den ülkemizde piyasaya sürüldü. Akıllı saat farklı spor kategorilerine yönelik üç farklı kayış seçeneğiyle geldi. Bakalım Watch Ultra, fiyat etiketinin hakkını tamamıyla verebilecek mi? Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu