Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Katlanabilir iPhone Çıkış Tarihi İle Şaşırttı!

Apple’ın yeni ürünü olacak olan katlanabilir iPhone çıkış tarihi ile herkesi şaşırtacak. Yeni iPhone 2024’ten önce karşımıza çıkmayacak.

Şu sıralar Mart ayına özel bir lansman yapmaya hazırlanan Apple, bu lansmanda yeni iPad modeline ek olarak iki farklı teknolojik ürününü de karşımıza çıkaracak. iPhone 12 Mini’nin üretimini durduran marka satışları ile hüsrana uğrarken yeni lansman ile bu başarısızlığı bir an önce unutturmayı hedefliyor. Mart ayı içerisinde yapılması beklenen lansman da yeni iPad Pro modeli en çok ilgi gören yenilik olacak. Katlanabilir iPhone modeli üzerinde de çalışmaya devam eden şirket herkesi şaşırtacak.

Katlanabilir iPhone önce sızıntılar ile gündeme gelmiş, daha sonra da Apple tarafından da doğrulanmıştı. Yeni telefon modeli için çeşitli patentler alan şirket yüksek yenileme hızına sahip ekranlar ile önümüzdeki süreçte rakiplerine fark atacak. Yeni telefon modeli hakkında günümüzde pek bir bilgi paylaşımı yapılmazken yepyeni detaylar da internete sızdırılmaya devam ediliyor. Bugün sızdırılan yeni bilgi oldukça çarpıcı bir detaya sahip. Yeni telefon modelinin çıkış tarihi oldukça şaşırtıcı görünüyor.

"<yoastmark

Katlanabilir iPhone 2024’ten Önce Karşımıza Çıkmayacak

Evet ara başlığımızı doğru okudunuz. Güney Kore’de sızdırılan gelişmelerden edindiğimiz bilgilere göre yeni telefon modeli 2024’ten önce karşımıza çıkmayacak. Sızıntılar Apple’ın yeni telefon modelini piyasaya ne zaman süreceği konusunda kararsız olduğunu ifade ederken, bazı kaynaklar ise şirketin ilk katlanabilir cihazı 2023 yılında piyasaya sürebileceğinden söz ediyor. Güney Koreli kaynaklarda yeni telefonun 2023’te çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi yer almazken telefonun 2024 için planlandığı belirtiliyor. Katlanabilir telefonların pazar payını yakından takip eden şirket LCD paneller yerine telefonların da OLED ekranlar kullanacak. Gelen bilgiler yeni cihazlarda OLED ekranların yüksek ihtimalle kullanılacağının altını çiziyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu