Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus 5 Davetiye ile mi satılacak?

Akıllı telefon pazarının haşarı çocuğu OnePlus yeni nesil amiral gemisi katili telefonu OnePlus 5 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 20 Haziran tarihinde lansmanı yapılacak ve hemen ardından satışa sunulacak olan telefon ile ilgili oldukça fazla şey yazdık ve söyledik. Son çıkan dedikodulara göre ilk nesil OnePlus One’da olduğu gibi OnePlus 5 Davetiye yoluyla satılacakmış gibi bir izlenim ortaya koyuyor.

OnePlus 5 Davetiye Yolu ile Satışa Sunulabilir!

Hindistan’da  INR 999 (15 $ veya 13 €) fiyata Mumbai’de başlayacak olan OnePlus 5 lansmanı için şimdiden davetiye alabiliyorsunuz. Bu davetiyeyi alan kişilere lansman sırasında bir  adet telefon satın alam davetiyesi verileceği ve bunun yanında tişört ya da gözlük gibi bazı ufak hediyelerinde dağıtılacağı belirtiliyor. Bakalım OnePlus 5, bu sefer başarılı olabilecek mi?

Editörün Notu: OnePlus’ı çok yakından tanıyan birisi olarak bu davetiye sisteminin 350 dolar seviyelerinde bu telefon satılırsa başarılı olacağını düşünüyorum. Oysaki telefon yurtdışında 550 dolar seviyesinden satışa sunulacak ve 8GB versiyonunun da 650 dolar seviyelerinde olacağı öngörülüyor. Yani açıkçası davetiye beklenecek bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyoruz…

 

Oppo R11 Plus tanıtıldı! İşte orta segmentin en iddialısı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu