Akıllı SaatGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Haylou Watch, Uygun Fiyatıyla Tanıtıldı

Uygun fiyatlı Honor Haylou Watch tanıtıldı. Bir zamanlar Xiaomi'den duyduğumuz Haylou, bu sefer kendini Honor'da buldu.

Honor Smart Living, Weibo kanalı aracılığıyla Honor’un akıllı saat koleksiyonuna yeni eklenen Honor Haylou Watch modelini duyurdu.

Bir zamanlar bağımsız bir marka olan ve Xiaomi ekosisteminin bir parçası olan Haylou, bu ürün için Honor ile iş birliği yapmış gibi görünüyor. Haylou Watch, Honor Health uygulamasını kullanıyor ve Honor kanalları aracılığıyla pazarlanıp dağıtılıyor.

Akıllı saatin fiyatı 449 yuan (63$), özel tanıtım teklifi ise 429 yuan (60$). Bu akıllı saatin temel özelliklerine göz atalım.

Honor Haylou Watch Özellikleri

Tasarım açısından saat, %75 ekran/gövde oranına sahip 1,95 inçlik şık bir AMOLED ekrana sahip. Ekran, 410 x 502 çözünürlüğü, 60Hz yenileme hızı, 550 nit tepe parlaklığı ve NTSC renk gamının tamamını kapsamasıyla net ve canlı görseller sunuyor. 332PPI piksel yoğunluğu, pürüzsüz ve ayrıntılı görüntüler sağlayarak genel kullanım deneyimini geliştiriyor.

haylou-2
haylou-2

 

İşlevsellik açısından Haylou Watch, sağlık ve fitness takibinde öne çıkıyor. Kalp atış hızı, kandaki oksijen ve stres izlemenin yanı sıra uyku takibi de dahil olmak üzere kapsamlı izleme özellikleri sunar. 120 spor modu ve gelişmiş spor algoritmalarını kullanarak yürüme, koşma, bisiklete binme ve daha fazlası gibi aktiviteleri otomatik olarak tanıma ve izleme yeteneği ile fitness yetenekleri oldukça kapsamlı.

Kişiselleştirme açısından akıllı saat, spor, teknoloji ve çizgi film gibi farklı tarzlara hitap eden yüzden fazla kişiselleştirilmiş saat yüzü sunuyor. Saat aynı zamanda her zaman açık ekran modunu da destekleyerek saat yüzlerinin ekran kapalıyken bile bilgi göstermesine olanak tanır.

Akıllı saat, “Honor Health” uygulamasıyla uyumlu olup işlevselliğini artırıyor. Bağımsız uydu konumlandırmayı destekler ve erişim kartları için NFC özelliğine sahio. Saat 50 metreye kadar suya dayanıklı, bu da onu yüzme ve suyla ilgili diğer aktiviteler için uygun hale getiriyor.

Haylou Watch, Bluetooth sesli arama ve SOS acil arama işlevi gibi bağlantı özellikleri sunar. Kullanıcılar doğrudan saatten arama yapabilir ve alabilirler. Tipik koşullar altında 12 güne kadar kullanım sağlayan 300mAh pil ile etkileyici bir pil ömrüne sahip. Ayrıca yalnızca 1,5 saatte tamamen şarj oluyor.

Haylou Watch, tümü standart 20 mm saat kordonlarıyla uyumlu, silikon ve dokuma kayışlar da dahil olmak üzere çeşitli kayış seçenekleri sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu