Apple

Yeni iPad Pro tabletler tanıtıldı! Yeni iPad’ler çok iddialı

Apple’ın ekim etkinliğinde yeni iPad Pro tabletler görücüye çıktı. Yeni tabletler Apple’ın bu segmentte ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Tabletlerden biri 12.9 inç diğeri ise 11 inç büyüklüğünde ekrana sahip. 10.5 inçlik önceki model incelen çerçevelerle birlikte 11 inç ekrana yükseltiliyor.

Yeni iPad Pro tabletler duyuruldu

Tasarım tarafında radikal değişiklikler söz konusu. Bu yıl tüm iPhone’lardan kaldırılan home butonunu artık iPad tabletlerde de görmeyeceğiz. Apple bunun yerine yoluna Face ID yüz tanıma teknolojisiyle devam ediyor.

Yeni iPad Pro
Yeni iPad Pro

Smart Keyboard ve yeni Apple Pencil aksesuarlar eşlik ediyor. Kalem için önemli bir ayrıntı dikkat çekiyor. Artık kalemi nereye koydum derdine düşmeyeceksiniz, zira kalem manyetik alan sayesinde tabletin yan tarafına tutturulabiliyor.

Yeni iPad tabletler beklendiği son iPhone’lara güç veren Apple A12 Bionic işlemcisinin biraz yükseltilmiş versiyonundan güç alıyor. 8 CPU çekirdeğine sahip olan Apple A12X Bionic işlemciye 7 çekirdekli GPU eşlik ediyor. Tabletler Adobe Photoshop’un tam sürümünü çalıştırırken, uygulamanın tabletler için 2019 yılında satışa sunulacağı belirtildi.

Yeni iPad tabletler depolama tarafında 64GB / 256GB / 512GB / 1TB seçeneklerde karşımıza çıkacak. Fiyatlara gelince;

11 inç ekranlı iPad Pro’nun Wi-Fi modeli 799 $, Wi-Fi + hücresel seçeneği ise 949 $’dan başlayacak.

12.9 inç ekranlı modelde ise Wi-Fi seçeneği 999 $, Wi-Fi + hücresel seçeneği 1149 $’dan başlayan fiyatlardan satışa sunulacak. Yeni Apple Pencil için belirlenen fiyat ise 129$.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ5q8Wrkbdw

https://www.youtube.com/watch?v=LjaKHqDbzSA

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu