Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Casper’ın yeni telefonu metroda göründü! Sızdırma böyle olur!

Yerli üretici Casper son dönemde oldukça agresif bir satış politikası benimsiyor. Geçtiğimiz günlerde incelemesini yaptığımız VIA G3 ile oldukça önemli bir boşluğu dolduran ve bu pazarda ekran büyüklüğü ve pil performansıyla öne çıkan üreticinin yeni bir telefonu göründü. Bugün İstanbul metrosunda çekilen bir görsel ile Casper’ın yeni telefonu ortaya çıktı. Görseller bize yeni  telefondaki renk ve ekran tasarımı hakkında bilgi veriyor.

Casper’ın yeni telefonu renk ve ekran ile öne çıkacak!

Ortaya çıkan ilk görselde telefonda Infinty U ekran kullanıldığını görüyoruz. Son dönemde oldukça popüler olan bu ekranın yeni telefonda kullanılacağı da ortaya çıkıyor. Bir diğer detay ise 3,5mm kulaklık girişinin telefonda olacağı. Zira Casper‘da çalıştığına inandığımız arkadaşımızın kulaklık ile müzik dinlediğini görüyoruz.

Bir diğer görsele baktığımızda ise ilk kez Huawei P20 Pro‘da gördüğümüz degrade bir geçişe sahip olan mavi renk dikkatimizi çekiyor. Mordan maviye geçişin oldukça güzel bir şekilde işlendiği telefonun bize teknik anlamda ne sunacağını ise oldukça merak ediyoruz. Görsellerden anladığımız kadarıyla 6 inç üzeri 18:9 ekrana sahip bir telefon gelecek. Ark tarafta parmak izi okuma ve çift kamerası ile öne çıkacak Casper’ın yeni telefonu bakalım bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu