Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

Google Play Store güncellendi! Yeni sürümü indirin

Google, Android işletim sistemi resmi uygulama mağazası Google Play’i de diğer uygulamalar gibi zamanı geldikçe güncelliyor. Bu güncellemeler bazen dikkat çeken arayüz değişiklikleri bazen de uygulama altyapısında önemli geliştirmeler içeriyor. Arama motoru devi son olarak Google Play Store için yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. Yeni güncelleme ile uygulama 11.6.15 numaralı sürüme yükseltildi. Dilerseniz yeni sürümü, otomatik güncellemeyi beklemeden yükleyebilirsiniz. Yeni sürümde gözle görülür bir değişiklik dikkat çekmese de, bir dizi hata düzeltmesi ile uygulamanın kararlılığı artırılıyor.

Google Play Store
Google Play Store

Google Play Store yeni sürüm indir

“Play Store> Ayarlar> Play Store sürümü” yolunu izleyerek mağazanın sürüm numarasına göz atabilirsiniz. Uygulamanın daha önceki sürümlerinden birine sahipseniz mevcut güncellemeyi yüklemenizi öneriyoruz.

Alt bölümdeki link aracılığıyla Play Store’un 11.6.15 numaralı sürüme ait APK dosyasını indirip kurabilirsiniz.  Yükleme işlemi öncesi “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın.

Google Play 11.6.15 APK indir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu