Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Bütçe Dostu Samsung Galaxy A04s Tasarımıyla Karşımızda

Şirketin uzun zamandır beklenen bütçe dostu akıllı telefonu Samsung Galaxy A04s tasarımıyla karşımıza çıktı. İşte detaylar.

Mobil devinin uzun zamandır geliştirmekte olduğu akıllı telefon Samsung Galaxy A04s, teknik tasarım görüntüleriyle karşımıza çıktı. Akıllı telefonun üçlü kamera sistemine sahip olacağı gözüküyor. Gelin tüm detaylara göz atalım.

Samsung Galaxy A04s Neler Sunacak?

Akıllı telefonun tasarımına baktığımızda kamera bölgelerini ve bbağlantı noktalarını görebiliyoruz. SM-A047 model numarasına sahip olacak akıllı telefonunun arka panelinin plastik olduğunu fark ediyoruz. Akıllı telefonun güç butonu sağ kısmında yer alıyor ve ön tarafta çentikli bir selfie lensi yer alıyor.

Arka kısımda ise üçlü kamera sistemi görüyoruz. Bir LED flaş da optik sisteme yardımcı oluyor. 3.5mm ses jakı, Type-C bağlantı noktası ve hoparlörü de görmek mümkün.

Teknoloji devinin yaklaşan akıllı telefonun özelliklerini aydınlatmak için de geçmiş sızıntılardan yararlanabiliriz. Ön kısımda bir LCD panel taşıması beklenen akıllı telefon, Android 12 üzerinde işlem yapacak. Telefona Samsung’un kendi yonga seti Exynos 850 güç verecek.

Uygun fiyatlı olacak akıllı telefona 3GB RAM ve 64GB dahili depolama seçeneklerinin eşlik etmesi bekleniyor. 4.500 ve 5.000 mAh arasında kapasiteli pile sahip olması beklenen telefon 15W hızlı şarjı destekleyecek. Telefon yakında piyasaya sürülecek. Buna ek olarak Güney Koreli dev, Galaxy Z Fold 4 serisini de çok yakında tanıtacak. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu