Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Türkiye’de Satışa Sunulacak Samsung Galaxy A03s’in Fiyatı Belli Oldu

Önümüzdeki günlerde duyurusu gerçekleşecek Samsung Galaxy A03s modelinin fiyatı belli oldu. Telefonun fiyatı ve özelliklerine göz atalım.

Samsung bu ay içerisinden bütçe dostu  giriş seviyesi akıllı telefonu Galaxy A03s’i kullanıcıların beğenisine sunacak. Serinin önceki modelleri Türkiye pazarına giriş yaparken, Samsung Galaxy A03s de tanıtımı sonrası çok geçmeden ülkemizde raflardaki yerini alacaktır.

91Mobile sitesi yaklaşmakta olan akıllı telefonun Avrupa fiyatını ortaya çıkardı. Buna göre telefonun 3GB RAM + 32GB versiyonu Avrupa’da 149 € fiyattan satışa sunulacak. Siyah, beyaz ve mavi renklerde çıkış yapacak akıllı telefonun özellikleri neler olacak? Dilerseniz şimdi bu detaylara göz atalım.

Giriş seviyesi akıllı telefonda Infinity-V çentikli 6,5 inç büyüklüğünde HD + çözünürlüğünde IPS LCD ekran kullanılacak. 60Hz yenileme hızına sahip olacak bu ekran 20:9 en boy oranına sahip. Galaxy A03s modeline MediaTek’in sekiz çekirdekli Helio G35 işlemcisi güç verecek. Galaxy A02s modelinde ise MediaTek Helio P35 yonga seti kullanıldı.

64GB versiyonu da olacak cihazda üçlü arka kamera paketi yer alacak. Ana kamera 13 megapiksel çözünürlüğündeyken, buna 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek.

15 watt şarj desteğiyle gelen 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan akıllı telefon, öncülünden farklı olarak bu defa USB Type-C bağlantı noktası ile geliyor. Kutudan Android 11 sürümüyle çıkacak Galaxy A03s’in Türkiye fiyatının 2.500 TL’nin biraz üzerinde fiyatlandırılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu