Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei CEO’su ve ailesi iPhone kullanıyormuş! Bu nasıl bir iş?

Akıllı telefon pazarında zaman zaman farklı CEO’ların farklı telefonlar ile yakalandığını gördük. Özellikle markaların reklam yüzleri bu konuda oldukça fazla farklı modeller ile yakalandılar. Bu konuda en dikkat çeken kullanımlar ise OnePlus CEO’sunun iPhone ile yakalanması oldu. Geçtiğimiz günlerde Kanada’da tutuklanan Meng Wanzhou yanında 12 inçlik Apple MacBook Pro, iPhone 7 Plus ve iPad Pro taşıyordu. Bugün ise oldukça ilginç bir açıklama geldi ve CEO ve kurucusu Ren Zhengfei eşine iPhone aldığını açıkladı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei CEO’su Ren Zhengfei ailesinin iPhone kullanmasını sorun etmiyor!

South China Morning Post gazetesine göre Ren, Çin devlet televizyonunda “iPhone’un ekosistemi iyi ve ailem yurtdışındayken hala iPhone kullanıyor ve bu durum bir sorun teşkil etmiyor” açıklamasında bulundu. Ortalık yangın yeriyken Huawei CEO‘sunun böyle bir açıklama yapmış olmasını gerçekten anlayamıyoruz.

Huawei kendini savunmak yerine sürekli olarak mağduriyet yaratmaya çalışıyor ve bu açıklamaların da bu duruma hiçbir katkısı olmadığını düşünüyoruz…

Huawei sahibinin kızı gözaltına alındığında hangi cihazlara sahipti? Şaşıracaksınız!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu