Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Hem İçe Hem Dışa Katlanan Ekran: BOE 360! Pazar Karışıyor!

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonların sayısı gün geçtikçe artarken BOE 360 ekran ile hem içe hem dışa katlanabilen modeller geliyor!

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar hayal olmaktan çıkıp artık hayatımıza dahil oldular. Her ne kadar şu an için lüks olarak karşımıza çıksa da önümüzdeki dönemde standart hale gelecektir. Bu yolda her geçen gün yeni teknolojiler karşımıza çıkıyor. Bunların en yenisi ise BOE 360 ekran oldu.

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonların en önemli parça olan esnek ekranlar, şu ana kadar hep tek yönde kıvrılmasıyla karşımıza çıktı. Oppo X 2021 gibi istisna modeller olsa da modelin katlanma yönü beraberinde tartışmaları da getirdi. Huawei Mate X serisi ile dışa katlanan iki farklı modeli piyasaya sürdükten sonra içe katlanan Huawei Mate X2 modeliyle 2021 yılında karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy Z Flip ve Galax Z Fold2 ve Motorola RAZR gibi üreticiler ise hep içe katlanan akıllı telefonlarla kullanıcıları selamladı. Dünyanın en büyük ekran üreticilerinden olan BOE ise tüm bu karmaşıklığa son verecek olan ekranını görücüye çıkarttı. BOE 360 adı verilen ekran yukarıdaki videodan da görebileceğiniz gibi, hem içe hem de dışa katlanabiliyor.

Bu sayede çok daha geniş bir kullanım alanı tüketici sunuluyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar nasıl olmalı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu