Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 Ultra sahiplerinin isyanları bitmiyor! Bu sefer olmadı galiba

Bugün ortaya çıkan iddialara göre Galaxy S20 Ultra sahipleri farklı farklı sorunlarla da uğraşmaya başladı. Tek sorun odaklama ya da odaklayamama değil!

Samsung‘un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 ailesi hem performansı, hem tasarımı, hem ekranı hem de fiyatı ile çok konuşuldu. Son dönemde ise Galaxy S20 Ultra modelinden gelen bazı hatalar kullanıcıları rahatsız etmeye başladı. Bu sorunları sizlerle elimizden geldiğince paylaşıyoruz. En önemli sorun olan netleme sorununu geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştık.

Bu sorunların sebebi olarak Exynos 990 yonga seti gösteriliyor. Zira Galaxy S20 kullanıcılarının, “ekran süresini” 3,5–4 saatte deşarj edilmesinden bahsettiğini görüyoruz. Bu da 5.000 mAh bataryaya sahip bir akıllı telefon için çok az.

Gelen bilgilere ve şikayetlere göre sorun sadece bunlarda değil; yetersiz performans, aşırı ısınma ve pili çok hızlı şarj edilmemesi gibi sorunların da olduğu raporlanıyor. Bunlar için bir şey söylemek bizim açımızdan pek mümkün değil; zira telefonu halen test etmedik. Samsung Türkiye Snapdragon 865 ve Exynos 990 yonga setine sahip iki telefon gönderirse bunların karşılaştırmasını yapabiliriz.

Bu sorunlar sonrasında Samsung’un Exynos ekibini yenilemesi gerekiyor; zira sorunun Exynos 990 yonga seti olduğu belirtiliyor. Bakalım Samsung bu konularda “net bir açıklama” yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu