Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 bekleyenler! Az daha yolumuz kaldı şu tepenin ardında

Merakla beklenen iPhone 12 ile ilgili bugün yeni bilgiler ortaya çıktı. Yaşanan pandemi yeni nesil iPhone serisini ciddi anlamda vuracak gibi görünüyor…

Apple, son dönemde oldukça keyifli bir dönmeden geçiyor. Belki yaşanan pandemi sebebi ile satışlar düşse de iPhone 11 dünyanın en popüler telefonu olmayı başardı.Bir süredir iPhone 12 ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşıyoruz ve telefonun gecikebilecği ile ilgili de bazı duyumları paylaşıyorduk. Zira Çin’den gelen haberlere göre özellikle yonga seti ve tedarik tarafında aksamaların en az bir aylık ertelemenin olacağını ortaya koyuyordu.

Bugün gelen haberlere göreyse bu erteleme 1 ay değil 2 ay olacak. Görünen o ki; yeni nesil iPhone serisi ile en erken Kasım ayında tanışacağız. Hatırlarsanız ilk nesil iPhone da tanıtıldıktan aylar sonra satışa sunulmuştu. Belki Apple yeni iPhone serisi için Eylül ayında bir tanıtım yapabilir ve satışta Kasım ayına sarkabilir.

Aslında aynı durum Samsung için de geçerli olabilir. Zira Güney Koreli basında da bununla ilgili bilgiler bulunuyor. Samsung‘un Ağustos ayının son haftası yeni nesil Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus tanıtımı yapacağını ve global pazarda da telefonu Eylül sonu Ekim başında satışa sunacağı belirtiliyor.

Görünen o ki; önümüzdeki dönemde birçok üretici için zor geçecek ve yeni telefonların hem tanıtımı hem de satışları ciddi anlamda gecikecek gibi görünüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu