Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 50 Pro Plus’ın Özellikleri Sızdırıldı! Donanım Canavarına Hazır Olun

Honor 50 Pro Plus akıllı telefonunun özellikleri sızdırıldı. Huawei P50 serisine benzeyecek telefon tam bir donanım canavarı görünüyor.

Honor’un merakla beklenen Honor 50 serisi telefonları 21 Mayıs’ta gerçekleşecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacak. Seride Honor 50, Honor 50 Pro ve Honor 50 Pro Plus şeklinde üç yeni telefonun yer alması bekleniyor. İsimlendirme göz önüne alındığında donanım tarafında en güçlü telefon tabii ki Honor 50 Pro+ olacaktır. Son gelişmeler yaklaşmakta olan üst seviye akıllı telefonun teknik özelliklerini ortaya çıkarmış durumda. Şimdi bunlara göz atalım.

Honor 50 Pro Plus Başlıca Özellikleri

Öncelikle şu gelişmeyi bir kez daha hatırlatalım. Honor artık bir Huawei alt markası değil. Dolayısıyla bundan sonraki Honor telefonlarda Google uygulama ve servislerinin olmaması için hiçbir neden yok. Hatta güvenilir kaynaklarından aktardıklarına göre Honor 50 serisinde Google uygulamaları yer alacak. Hem zaten telefonda Snapdragon işlemcinin kullanılacak olması bu gelişmeleri doğruluyor.

Şimdi telefonun başlıca özelliklerine geçelim. Kısa süre önce yayınlanan görseller Honor 50 serisinin tasarım hatları büyük ölçüde önde ekran üzerine yerleştirilen çift kamera, arkada ise kameralar için büyük delikler olacak. Honor 50 Pro+ modelinde 6.7 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran yer alacak. HDR10+ desteğine sahip olacak bu ekran beklendiği gibi 120Hz tarama hızıyla geliyor.

Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak Honor 50 Pro+’ta performansı yukarı çekecek diğer gelişmeler LPDDR5 ve UFS 3.1 bellek teknolojileri olacak. Önde 32 megapiksel + 8 megapiksel çözünürlüklü çift kameraya sahip olacak telefonun arka kısmında üçlü kamera paketi göze çarpıyor. Bu kameraların da 50 megapiksel + 13 megapiksel + 8 megapiksel telefoto sensör şeklinde olacağı ifade ediliyor.

IP68 sertifikası, 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 4.400 mAh büyüklüğünde pil ve Android 11 telefonda öne çıkan diğer gelişmeler olacaklar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu