Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

1 Milyon çalışanı ile Foxconn Amerika pazarına mı gidiyor?

Foxconn ve Pegatron; her iki üretici de dünyanın en önemli iki üreticisi ve bugün Foxconn çok ilginç bir karara imza attı. Bu karar aslına bakarsanız gelecek için de bir fikir verdi; zira Çin ve Amerika arasındaki soğuk savaş sertleşerek devam edecek ve Foxconn iPhone aşkına üretimini Amerika’ya taşımaya karar verdi. Bugün gelen bir habere göre Foxconn Amerika pazarında faaliyet göstermek için önümüzdeki hafta bir tesis üretimine başlıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Foxconn Amerika
Foxconn Amerika

Foxconn Amerika üretim tesisi için kolları sıvadı!

Milwaukee Business Journal gazetesine göre Foxconn Mount Pleasant bölgesinde 1000 dönümlük bir araziye üretim tesisi yapmak için kolları sıvadı. Bu tesis Foxconn‘un 2017’de açıkladığı milyonlarca metre karelik alana kıyasla komik dursa da bu Foxconn‘un Çin‘e bir gözdağı gibi de görünebilir.

Yapılan açıklamada tesisin 2020 yılına kadar tamamlanacağı ve Kuzey Amerika’daki ilk LCD ekran işleme tesisi olacağı da belirtildi. Ülke savaşlarından sonra şirketler ülkelerle mi savaşacak? Bunu da önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu