Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Katlanabilir Telefonun Görüntüsü Ortaya Çıktı! Xiaomi Mix

Katlanabilir telefon modelleri ile adından söz ettirecek olan Xiaomi markasının katlanabilir telefonunun ilk görüntüsü ortaya çıktı.

2021 yılında 5 milyondan fazla katlanabilir telefonun piyasaya çıkış yapması tahmin edilirken dünyanın önde gelen teknoloji devleri de şu sıralar katlanabilir telefon modellerine odaklanmaya hazırlanıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay Apple ve Huawei Çinli tedarikçi BOE ile katlanabilir telefon ekranları için el sıkışmıştı. Buna karşılık olarak Güney Koreli Samsung’da Xiaomi ve OPPO gibi devlerle katlanabilir ekran üretimi için masaya oturmuş ve anlaşmışlardı. Bu yıl içerisinde pek çok katlanabilir akıllı telefonun piyasaya sürülmesi beklenirken pazardaki rekabetin de gün geçtikçe kızışacağı biraz daha netleşiyor. Xiaomi katlanabilir telefona dair ilk görseller geldi.

2021 yılında piyasaya sürdüğü telefon modelleri ile günlerdir haberlerimizden eksik olmayan Çinli teknoloji şirketi katlanabilir telefonunun prototipi ile bugün de haberlerimize konu oldu. Bilindiği üzere katlanabilir telefonların büyük bir bölümü 5G teknolojisine sahip olarak raflardaki yerini alacak. Çinli devin yeni telefon modeli de 5G teknolojisi ile bu yıl sonuna doğru çıkacak. Merakla beklenen telefonun prototipi internette yayınlanırken ilgi odağı haline geldi.

Xiaomi Katlanabilir Telefon
Xiaomi Katlanabilir Telefon

Xiaomi Katlanabilir Telefon Göründü

Şirketin aylardır katlanabilir telefonlar üzerinde çalıştığını zaten biliyorduk. Katlanabilir telefon modelleri ile rakiplerine fark atması beklenen teknoloji devi ilk modeli ne zaman yayınlayacak net olarak bilinmezken yıl sonuna doğru karşımıza çıkartması bekleniyor. Samsung, Motorola, Huawei ve Apple gibi şirketler katlanabilir modeller üzerine yoğunlaşmaya devam ederken Çinli şirketin katlanabilir modeline dair ilk görseller de ortaya çıktı. Xiaomi Mix olarak karşımıza çıkacak olan telefon iki ekrana sahip olacak. Cihazın prototip kısmı alüminyum ve kısmen camdan yapılmış olarak karşımıza çıkarken cihazın katlanabilir mekanizması da net bir şekilde görülüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu